Het leukste speelgoed van Little Dutch

Inspiratie tijd: 3 minuten

Alle feestdagen komen er weer aan en alle kindjes zijn weer aan het springen om Sinterklaas, maar ook zeker om Kerst. Wat een gezelligheid! Tijd voor wat inspiratie als het gaat om leuke cadeaus. En, niet zomaar cadeaus… Cadeaus waar je zelf ook blij van wordt, want het staat ook nog eens leuk in je interieur. 😉 In deze blog vertel ik je meer over het mooiste speelgoed van Little Dutch. Lees je mee? 

Little Dutch

Waarschijnlijk ben jij ook allang bekend met Little Dutch… Maar voor degene die het nog niet zijn, vertel ik toch kort even wat over dit merk. Little Dutch bestaat inmiddels alweer 10 jaar en heeft een enorm assortiment aan kinderspeelgoed- en spullen. Het is allemaal ontstaan toen oprichtster Rinke zwanger was van haar oudste dochter en op zoek was naar mooie lampen voor in de babykamer. Uiteindelijk werden de mooiste lampenkappen zelf gemaakt, zo tof! Er kwamen steeds meer producten bij en het werd steeds groter… Inmiddels is Little Dutch een zeer bekend merk als het gaat om kinderspullen! Logisch ook, want alles is stuk voor stuk prachtig. 

Houten speelgoed

Wat mij ook altijd erg aanspreekt is het houten speelgoed van Little Dutch. Mijn dochtertje Vlinder heeft al meer speelgoed van ze. Het telraam, trein, xylofoon… Het is erg leuk om mee te spelen en het ziet er leuk uit. Nu Vlinder alweer bijna 2 jaar is vond ik het tijd voor echt haar speelhoekje in onze woonkamer. Vandaar dat we hebben gekozen voor de marktkraam van Little Dutch. 

Heel handig en leuk! De marktkraam is vrij smal, dus het neemt niet te veel ruimte in beslag. Bij de marktkraam krijg je 10 stuks groenten en fruit (deze zijn zacht). Natuurlijk krijg je de vier kratjes er ook bij. 

Je kunt op de houten bordjes nog iets schrijven met een krijtje. Ook kun je het bordje met ‘Sorry, we’re closed’ omdraaien en daar bijvoorbeeld iets opschrijven. 

En de weegschaal is ook zo leuk! Je kunt er iets op leggen en het wegen. Voor jouw kleintje dus genoeg mogelijkheden om er een echt rollenspel van te maken. Wil je het helemaal afmaken? Kies dan voor het snijfruit en snijgroenten die ze zelf kunnen ‘snijden’. 

Styling

Verder kun je er natuurlijk zelf op los gaan als het gaat om de styling. Ik zag laatst van die leuke vilten planten, dat maakt het natuurlijk helemaal af. Zelf heb ik er nu wat lichtjes bij gehangen. Toch extra gezellig met de komende feestdagen! 

Wat vind jij van deze leuke marktkraam van Little Dutch? Ik moet zeggen: het perfecte cadeau voor Sinterklaas, een verjaardag of Kerst. Vind je niet? 

 

 

 


 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Marmer in je interieur

Marmer.. Me likey! Bij het woord marmer moet ik op de één...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *