Gaaf behang voor in de kinderkamer

Inspiratie tijd: 2 minuten

Met onze verhuizing is het tijd om de kinderkamer te veranderen. In ons appartement was het echt een babykamer, maar nu vond ik het toch wel tijd voor een andere uitstraling. Daarnaast natuurlijk ook een perfect moment om het nu te doen; met onze verhuizing! Hoe we ervoor hebben gezorgd? Door te kiezen voor een mooi behang! 

Voor welk behang kies je?

Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om behang. Misschien vind je het zelf ook wel lastig om te komen tot het juiste behang. Waar moet je op letten? Welke uitstraling wil je creëren? Ga je voor een rustige look of wil je juist een opvallende print? Neem deze punten mee in jouw beslissing om te komen tot het juiste behang. In de kamer van Vlinder wilde ik een opvallend behang en heb ik ervoor gekozen om de overige muren neutraal te houden. Op deze manier krijg je echt een eyecatcher en een mooi contrast. Ook omdat de meubels allemaal wit zijn, vond ik het leuk om ervoor te kiezen dat het behang er echt uit mocht springen. 

Het behang is van Graham & Brown, waar je sowieso altijd wel de juiste behangprint vindt. Je kunt eenvoudig filteren op de website: ga je voor bloemen, dieren, vogels, bakstenen? Of juist voor een vintage stijl? Zo wist ik dat ik wilde gaan voor een bloemenprint. Al snel kwam ik het Muse Behang tegen.

Door de zwarte achtergrond springen de bloemen er echt uit en dat vind ik ontzettend mooi staan! De zachte kleuren van de bloemen maken het tot een prachtig geheel.

Zouden jullie het ook aandurven om voor een toffe print te gaan? Ik vind het ontzettend mooi staan. Niet alleen voor in de kinderkamer, maar ook voor op je eigen slaapkamer of zelfs het toilet. Ik zie sowieso steeds vaker bloemenprints voorbij komen bij verschillende interieurstijlen. Bekijk vooral eens de website van Graham & Brown voor meer! 

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van het behang in de kamer van Vlinder vinden! Gaaf, toch? Liefs, Mariëlle. 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Baby- en kinderkamers

In deze blog laat ik jullie een aantal leuke baby- en kinderkamers...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *