De musthave van 2020: een rond vloerkleed

Inspiratie tijd: 2 minuten

Wij houden ervan: ronde vloerkleden! Het geeft veel sfeer in een interieur en het doorbreekt de ‘standaard’ vormen. Ook in de kinderkamer staat een rond vloerkleed erg mooi. En, weet je wat extra leuk is? Een jute vloerkleed voor een natuurlijke look én dat in natuurlijk een ronde vorm! Lees je mee? 

Go natural

De natuurlijke trend is tegenwoordig erg populair. Men haalt steeds meer natuurlijke materialen en kleuren in huis. Een aanrader als het gaat om vloerkleden, is om te kiezen voor een jute vloerkleed. Jute vloerkleden brengen veel sfeer met zich mee en je haalt daarmee echt buiten naar binnen. Wist je dat jute vloerkleden ook erg stevig zijn? Jute gaat jarenlang mee, dus je hebt er zeker lang plezier van! Ook vind ik jute echt een aanrader als je wil gaan voor een stoere, maar natuurlijke uitstraling. Bovendien past het bij veel interieurstijlen en je kunt het combineren met allerlei kleuren. 

Perfect voor kinderkamer

Zoals ik al vertelde is een jute vloerkleed perfect voor in de kinderkamer. Wij zijn onlangs verhuisd en daarmee werd het ook tijd voor een nieuwe kinderkamer voor mijn dochter. Tijd voor nieuwe inspiratie! Bij Volero kwam ik prachtige ronde vloerkleden tegen, waaronder ook jute vloerkleden in het rond. En, ik was gelijk verliefd! In de kamer van mijn dochtertje wilden we gaan voor een natuurlijke uitstraling. We hebben een rustige kleur op de muur en een mooi opvallend bloemenbehang. Dit vloerkleed past er perfect bij. Wat ik zo leuk vind aan dit vloerkleed, is dat het een grijze rand heeft. De combinatie van de natuurtint en de grijstint vind ik prachtig! Ben je ook op zoek naar een kindervloerkleed? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Volero – echt een tip voor unieke designs! 

Afwisseling? Dat kan! 

En, wil je af en toe switchen met vloerkleed, door bijvoorbeeld het ronde vloerkleed in de woonkamer te leggen? Dat is geen probleem. Je kunt het vloerkleed op verschillende manieren combineren. Mijn ouders hebben bijvoorbeeld een rond jute vloerkleed in de woonkamer en ook dat staat prachtig! Maak het helemaal af met de juiste styling. In de kinderkamer bijvoorbeeld met mooi houten speelgoed of in de woonkamer met een toffe plant. En, voor betaalbare vloerkleden vind ik Volero ook een aanrader. Alles is scherp geprijsd, van goede kwaliteit én het is snel in huis. Win-win! 

Wat vind jij van dit nieuwe vloerkleed? Het staat toch té leuk in de kinderkamer? Ik ben er helemaal verliefd op! Liefs, Mariëlle. 

 

 

 


 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Uniek Scandinavisch design combineren

Scandinavische meubels en accessoires zie je steeds meer! Veel mensen denken bij...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *