Heerlijke zachte vloerkleden van Little Dutch

Inspiratie tijd: 3 minuten

Zoals jullie misschien al wel weten ben ik fan van de producten van Little Dutch. Hun assortiment is enorm, dus er is echt altijd wel wat leuks te vinden als het gaat om baby- en kinderspullen. Zo ook vloerkleden! Sindskort hebben ze een aantal nieuwe vloerkleden in leuke, originele vormen, maar ook in rechthoekige of ronde vormen. En, in hele mooie kleuren! Wil je mijn nieuwe vloerkleden van Little Dutch zien? Lees dan verder! 

Zachte, fair trade vloerkleden

De vloerkleden van Little Dutch zijn gemaakt van 100% gerecycled katoen en kunnen gewassen worden in de wasmachine – ideaal! Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je kind er iets op knoeit. De vloerkleden zijn echt mega zacht, wat heel fijn is voor kindjes als ze er lekker op spelen. Maar stiekem vind ik het zelf ook wel erg fijn als ik naar een van onze kids toe moet ‘s nachts voor een knuffel of iets anders! 

Prachtige kleuren

Wat me gelijk erg aansprak waren de kleuren van de vloerkleden. Het zijn mooie zachte kleuren die perfect blenden in alle kinder- en babykamers. Ga je voor een unieke vorm? Dan heb je keuze uit bijvoorbeeld een vlinder, krokodil of raket. Als je voor de kinderkamer een specifiek thema hebt gekozen, is het leuk om hier ook rekening mee te houden als het gaat om een vloerkleed. Alle vormen zijn te zien op de website van Little Dutch, dus neem zeker eventjes een kijkje! Naast de unieke vormen, zijn er ook ronde en rechthoekige vloerkleden. Zelf heb ik gekozen voor twee rechthoekige vloerkleden: de Aztec en de Dot Mixed Pink. Beide vloerkleden hebben een formaat van 170 x 120, wat perfect is voor bijvoorbeeld naast een bedje of speelhoek. 

Babykamer

Laten we eerst eens kijken naar de babykamer van onze jongste dochter. Hier ligt het Aztec vloerkleed. Het vloerkleed heeft een rustige uitstraling, wat ik erg mooi vind staan in de kamer. 

Een mooie print, die de ruimte gelijk een stuk sfeervoller maakt en echt direct aankleed! In de babykamer staat een teddy stoel en ik vind het vloerkleed erg goed hierbij matchen. Het staat zo gezellig. 

Kinderkamer

Ook voor onze oudste dochter hebben we een vloerkleed van Little Dutch. Hier ligt het vloerkleed Dot Mixed Pink. Dit vloerkleed heeft tevens een neutrale en rustige uitstraling, maar maakt de kamer echt helemaal af. Ook vind ik hier de combinatie met het hemeltje erg mooi! 

Beide vloerkleden hebben leuke kwastjes aan de zijkanten. Al met al: hele mooie, zachte en fijne vloerkleden! Ik vind het écht een aanrader.

Heb jij een vloerkleed liggen in de baby- en/of kinderkamer? Of ben je nog op zoek naar een mooi exemplaar? Neem dan zeker even een kijkje bij Little Dutch! 

 

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Heb jij al kerststerren?

Kerststerren… Ken jij ze nog? 😉 Ik heb het over de kerstster...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *