Welke babyproducten staan mooi in je interieur?

Inspiratie tijd: 3 minuten

Jullie hebben het waarschijnlijk al wel meegekregen, maar inmiddels ben ik alweer 4 (!) maanden mama van ons lieve dochtertje Vlinder. Ik vind het zo leuk om te zien dat ze zich met de dag ontwikkelt. Er komt nu dus ook echt steeds meer speelgoed in huis… Maar eerlijk gezegd vind ik niet alles op het gebied van speelgoed even mooi. Toch wil ik wel dat Vlinder er leuk mee kan spelen. Tijd voor inspiratie!

Done by Deer

Onlangs kwam ik in aanraking met Done by Deer. Wat een prachtige producten. Het viel me gelijk op dat deze producten ook echt leuk in je interieur passen. Ik heb veel groen in huis: planten, onze groene muur, het vloerkleed… Ik vind het daarom wel leuk om daar op in te spelen! Zo ook met het speelgoed van Vlinder.

Omdat ik steeds vaker merkte dat ze zich in de box op een gegeven moment ging vervelen, ben ik op zoek gegaan naar een activity gym, babygym, playmat of hoe je het ook wilt noemen! 🙂 Toen ik de activity gym van Done by Deer zag werd ik gelijk enthousiast: superleuk voor Vlin én ook leuk voor in ons interieur. Win-win, toch?! De gym die ik heb is van hun collectie Tiny Tropics. In deze collectie zie je veel groen terug, maar ook planten prints, verschillende dieren en lieve printjes. En, guess what: Vlinder vindt het echt geweldig! Ze begint nu steeds meer te brabbelen, dus als ze aan het spelen is hoor je allemaal brabbel geluidjes en vermaakt ze zich echt een tijdje!

Te leuk toch?! Aan deze babygym van Done by Deer hangen drie speeltjes en op een daarvan zit een spiegel. In een ander speeltje zit een kraakdoekje en de ander weer een belletje. Aan de zijkanten van de gym zit ook nog een kraakdoekje en een spiegel.

 

 

Done by Deer heeft nog veel meer leuke producten, onder andere in de collectie van Tiny Tropics. Zo ook deze leuke knuffel! Mega zacht is ‘ie! En… past goed bij de groene muren toch? 😉

 

En, check deze leuke hydrofiele doeken. Daar kun je er sowieso geen genoeg van hebben! 😉

 

Kortom: ik ben erg enthousiast over Done by Deer en hun Tiny Tropics collectie. Maar ze hebben nog veel meer moois! Neem vooral eens een kijkje op hun website voor meer inspiratie! Liefs, Mariëlle.

 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Exclusive Flower Dinner 2017 bij Sion

Gisteravond waren Sara en ik uitgenodigd voor het Exclusive Flower Dinner bij...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *