Wat zijn nou echt musthaves voor een baby?

Inspiratie tijd: 3 minuten

Musthaves voor de baby… Tja, wat heb je nou eigenlijk nodig? Als je Googled wordt je overspoeld met allerlei informatie, lijstjes, etc. Maar laten we eens terug naar de basis. Wat heb je nou écht nodig en wat vind ik een aanrader? Lees je mee?

Babykamer

De babykamer mag natuurlijk niet ontbreken. Voor iedereen is uiteraard verschillend wanneer je de babykamer echt intensief gebruikt. Misschien ligt je kleintje een aantal weken, maanden of jaren naast je. Het is maar net wat jij je goed bij voelt! Toch kan een babykamer niet ontbreken. Een fijne commode zorgt ervoor dat je de kleine goed kunt aankleden, verschonen en wassen. Een comfortabel bedje en een kledingkast met voldoende opbergruimte is ook een aanrader. Ik ben benieuwd waar jij voor gaat! 

Kinderwagen

Een kinderwagen is voor mij echt een musthave. Lekker samen wandelen, maar ook als je eropuit wil met de auto is een veilige autostoel belangrijk. Ik heb zelf de kinderwagen van Nuna, daarover vertel ik je binnenkort meer in een aparte blog. Stay tuned! 

Verzorging 

Een pasgeboren baby is kwetsbaar. Dat geldt ook voor de huid. Kies voor een fijne verzorging, dat past bij het huidje van jouw baby. Misschien heeft jouw kindje een droge huid en is ze/hij gevoelig voor eczeem? Dan is een vette crème heel handig. Kijk goed naar de verschillende mogelijkheden en vergelijk. 

Kleertjes

En, dan natuurlijk de kleertjes! Het is en blijft te leuk om voor je (toekomstige) zoontje of dochtertje te shoppen. Ik heb bij de eerste wel veel kleertjes gekocht, die ik achteraf weinig heb gebruikt. Bijvoorbeeld omdat het niet lekker zat of niet makkelijk aan te trekken was. Voor mijn dochter Vlinder (2 jaar) had en heb ik veel mooie rompers en broekjes gebruikt van Dilling. Dit is en blijft een van mijn favoriete webshops. Wat een prachtig merk! De hoge kwaliteit zie en voel je direct. Ooit door een vriendin ‘aangestoken’ en sindsdien fan. Toen ik onlangs een leuke samenwerking ben aangegaan met Dilling was ik enorm vereerd. Hoe leuk! Ik zal je onze kleertjes laten zien. En, ik vertel je alvast: met deze basis zit je de eerste weken goed.

 

Boxpakjes

Mijn tip: koop genoeg boxpakjes… Lekker makkelijk, je baby is in één keer klaar en het zit ook comfortabel voor een baby. Geen strakke band om de buik of iets dergelijks. Love it. Bij Dilling vind je verschillende pakjes in diverse kleuren. Genoeg keuze dus. 

Rompers 

Rompers mogen niet ontbreken in de kledingkast van je kind. Ons dochtertje wordt geboren in mei en daarom heb ik gekozen voor zowel korte als lange mouw rompers. Het Merino wol zorgt op koude dagen ervoor dat de warmte wordt vastgehouden en bij warme dagen ademt het heel goed. 

Bijpassende broekjes

Verder heb ik gekozen voor broekjes die matchen bij de rompers. Zo heb je gelijk een leuk setje! 

Kennen jullie Dilling al? Ik ben benieuwd! Neem zeker even een kijkje! Deel je jouw aankoop met me? Tag @furnlovers dan op Instagram.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Schuif maar aan!

Je komt thuis van een lange dag werk. Je hebt gekookt en...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *