Speelgoed dat mooi past in je interieur!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Alle papa’s en mama’s zullen het vast wel herkennen… Al dat speelgoed dat je in huis hebt, zodra je kind(eren) steeds ouder worden. Het begint met knuffels, maar uiteindelijk heb je poppenhuizen, autogarages, keukentjes en meer in huis. Persoonlijk vind ik het dan wel fijn als het mooi past in een interieur. Maar wat voor een speelgoed kies je dan? In deze blog lees je er meer over!

Waarom houten speelgoed?

Tegenwoordig is houten speelgoed heel erg geliefd. Wij snappen dat als geen ander. Het heeft een mooie uitstraling en het is natuurlijk ook leuk om mee te spelen. Om dat tweede gaat het natuurlijk vooral. 😉 Maar waarom zou je nog meer voor houten speelgoed kiezen?

Duurzaam en milieuvriendelijk

Houten speelgoed gaat jaren mee. Het is een stuk duurzamer dan plastic speelgoed. Daarnaast is het maken van houten speelgoed ook een stuk milieuvriendelijker! Tijdens het maken van plastic speelgoed komen schadelijke stoffen vrij en bij houten speelgoed niet.

Stimuleren van je kind

Wanneer je kiest voor houten speelgoed, zul je al snel ervaren dat het je kind veel meer stimuleert. Er zitten geen technische snufjes, het is niet voorgeprogrammeerd en hierdoor gaat je kind zelf aan de slag! Houten speelgoed is daarnaast ook fijn om mee te spelen: het voelt lekker aan, het is educatief en het speelgoed heeft fijne vormen.

Waar koop je houten speelgoed?

Nu kan ik me voorstellen dat jullie benieuwd zijn naar waar je houten speelgoed kunt kopen. Ik kwam bij Petite Amélie erg mooi houten speelgoed tegen. Petite Amélie ontwerpt uniek houten speelgoed. Een mooi poppenhuis, poppenwagen of een speelgoedkeuken. Je vindt echt van alles bij Petite Amélie. Het houten speelgoed van Petite Amélie is dus zeker een aanrader. Ik zal je mijn favorieten laten zien!

Hobbelpaard

Hoe leuk is dit hobbelpaard?! Dit is toch geweldig voor een kleintje! Dit hobbelpaard is met de hand gemaakt uit gecertificeerd beukenhout. De manen van het hobbelpaard bestaan uit 100% katoen. Ik vind dat deze natuurlijke uitstraling erg mooi is en ook handig: het past goed in ieder interieur. Je kunt kiezen voor een wit hobbelpaard of een naturel hobbelpaard.

Poppenhuis

Een droom voor ieder klein meisje… dit poppenhuis! Een poppenhuis met meerdere verdiepingen, inclusief een 19-delige houten poppenhuis meubelset. Je kunt het poppenhuis neerzetten in de kinderkamer, maar ik zou het ook prima vinden als dit poppenhuis in mijn woonkamer stond. Erg mooi!

Speelgoedkeuken

Volgens mij heeft bijna iedereen vroeger wel een speelgoedkeuken gehad. Toch vind ik deze veel mooier dan ik ooit heb gehad! Het keukentje is volledig gemaakt van hout en wordt geleverd met acht accessoires. De knoppen van het keukentje kunnen echt worden gedraaid en dit maakt een ‘klik’ geluid. Echt een aanrader!

Speelgoedgarage

Als laatste wil ik deze houten speelgoedgarage laten zien. Bij deze garage krijg je drie houten auto’s, een houten helikopter en twee houten brandstof vulstations. Er zit zelfs een garage bij die voorzien is van een bewegende lift!

Dit waren mijn favorieten! Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van mijn favorieten vinden en of jullie ook eerder kiezen voor houten speelgoed! Laat het hieronder weten in een reactie; ik ben benieuwd!

 

 

 

 


Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Petite Amélie. Alles is geschreven op basis van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

WIN: maak van je interieur een zomers paradijs [GESLOTEN]

Eindelijk lijkt de zomer los te komen. Temperaturen van boven de twintig...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *