Mooi en fijn buitenspeelgoed

Inspiratie tijd: 3 minuten

Voor kinderen is het fijn om lekker buiten te spelen, met zand of water en natuurlijk leuk buitenspeelgoed. Heerlijk! Fijn en leuk speelgoed mag dus zeker niet niet ontbreken. Daarnaast is het helemaal super als het speelgoed er ook nog eens mooi uitziet. 😉 Wij vertellen je er in deze blog meer over! 

Kidsproof

Wanneer je de tuin gaat inrichten, is het goed om na te denken over wat voor een soort meubels, planten, tegels, etc. je kiest. Heb je kids? Dan wil je een tuin die wel kidsproof is. Het moet een veilige omgeving zijn. Misschien wil je een stukje gras in de tuin bijvoorbeeld.  De tuin heb je uiteindelijk helemaal ingericht, maar dan? Wat wil je voor de kids? Een glijbaan, schommel of een speelhuisje. Er zijn veel mogelijkheden. Graag licht ik er aantal uit, zodat je komt tot de juiste keuze. 

Glijbaan 

Een glijbaan is voor elk kind superleuk: van groot tot klein. Kies een formaat dat past op de plek waar jij het wil zetten. Zorg voor voldoende ruimte om de glijbaan heen. Er zijn veel mooie glijbanen te vinden online, bijvoorbeeld bij ThysToys: bekijk hier hun glijbanen. 

Schommel

Van ringen, een ronde tot een klassieke schommel: het is allemaal heel erg leuk! Plezier gegarandeerd. 😉 Kies je voor een losstaande schommel of wil je een schommel die bevestigd is aan de muur? It’s up to you! 

Speelhuisjes

Kinderen hebben een enorme fantasie. Kies voor speelgoed waarmee je dit nog meer stimuleert. Een speelhuisje is dan echt een aanrader. Ze kunnen erin spelen alsof het een winkeltje is, hun huisje of iets anders. Heb je veel ruimte? Dan kun je kiezen voor een groter formaat. Andersom geldt natuurlijk hetzelfde. Je kunt kiezen voor speelhuisjes die op de grond staan, of juist een die de hoogte in gaat. Er zijn zelfs huisjes met een combinatie: bijvoorbeeld met schommel en/of glijbaan.

Ik kwam een heel erg leuk én toegankelijk speelhuisje tegen bij ThysToys. Dit speelhuisje is gemaakt van cederhout en gaat daardoor extra lang mee. Het heeft een strakke uitstraling en staat dus ook nog eens heel goed in je tuin. Win-win dus! Een fijne speelplek voor je kleintje én een leuke toevoeging aan de tuin. Het straalt veel sfeer en gezelligheid uit. 

Bovendien is het huisje eenvoudig te monteren. Dat is ook wel fijn natuurlijk! En, hoe leuk zijn de raampjes en het deurtje? Love it! 

Doordat het dak van het huisje in houtkleur is, ontstaat er het nodige contrast. Het staat echt gelijk supergezellig in de tuin. 

Over ThysToys

Ben jij al bekend met ThysToys? Bij hen vind je echt allerlei soorten speelgoed, van groot tot klein. Je kunt via de webshop shoppen, maar ook in hun winkel. Het is maar net wat jij het fijnst vindt. Eén ding kan ik je in ieder geval garanderen: er is genoeg keuze! Ik weet zeker dat jij het speelgoed vindt waar je naar op zoek bent. 😉 En, extra fijn: bij ThysToys ben je verzekerd een hoogstaande kwaliteit, scherpe prijzen en lage verzendkosten. Ideaal! 

Extra leuk: we mogen er een weggeven via social media! Neem een kijkje op Facebook of Instagram en doe ook mee! 🙂 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De keuken van je dromen!

Je komt er elke dag: de keuken! Iedere dag bereid je hier...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *