Maak kans op de Leaf Grow van Nuna t.w.v. €249,- [GESLOTEN]

Inspiratie tijd: 3 minuten

Misschien heb je het al op mijn persoonlijke account @mariellewielheesen voorbij zien komen, maar sinds kort mogen wij genieten van deze heerlijke Leaf Grow stoel van Nuna. Echt een aanrader. In deze blog vertel ik je er meer over én deel ik een te leuke winactie met je! 

Musthaves

Ook al ben ik pas 9 maanden mama, toch doe je dan al snel ervaring op qua welke producten handig zijn en welke overbodig. Een fijne kinderwagen, bedje en commode zullen jullie zelf ook al wel op jullie lijstje hebben staan als parents to be. Wat ik zelf ontzettend fijn vind is onze autostoel van Nuna: de REBL plus. Waar ik ook erg blij mee was toen Vlinder nog een newborn was, is een fijne draagdoek. Tijdens de huilmomentjes kun je dan toch wat gemakkelijker je ding doen! 

Leaf Grow van Nuna 

Nu zag ik de Leaf Grow al vaker voorbij komen, maar ook dit is écht een musthave. Het is geschikt voor baby’s vanaf de geboorte, maar je kunt er tot 60 kilo in zitten. Als je de stoel een klein duwtje geeft, blijft de stoel eventjes heen en weer bewegen. Ik merkte gelijk aan Vlinder dat ze er rustig van werd!

Er zit een katoenen inleg bij, die je gemakkelijk eruit kunt halen als je kindje gegroeid is. Voor Vlin heb ik het er ook uitgehaald. Als je kindje nog ouder is, kun je het zitkussen met 3-puntsgordels eruit halen. Op deze manier heb je een leuke kinderstoel! 

De Leaf Grow is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De kleur op de foto is Blush, maar je kunt ook kiezen voor Champagne, Granite, Iron, Midnight en Oxford. Bekijk de website van Nuna voor al deze kleuren! 

Ik vind het een prachtig design en het staat ook gewoon erg leuk in je huis! Erg fijn, omdat je ook zo lang plezier hebt van de stoel. 🙂 Extra leuk: we mogen een Leaf Grow weggeven! Je kunt zelf een kleur kiezen. Wat je moet doen? Ga naar onze Instagram: @furnlovers en klik op de foto van de Leaf Grow. 

Volg @nuna_nl en @furnlovers

Laat een reactie met welke kleur jij zou willen 

En repost de winactie in je story waarin je ons beide tagt! 

Succes! 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Gespot bij Sukhi: kleurrijk bolletjeskleed

Laatst spotte ik bij Sukhi een heel kleurrijk bolletjeskleed en dit leek...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *