Het merk Quax bij Baby Plus

Inspiratie tijd: 3 minuten

Wij vinden het altijd leuk om op zoek te gaan naar nieuwe inspiratie, merken en trends. Dit vinden we natuurlijk extra leuk om met jullie te delen. Zo kwamen we ook in aanraking met het merk Quax, namelijk bij Baby Plus. Graag deel ik meer over dit prachtige merk! 

De naam ‘Baby Plus’ laat misschien al wel zien dat deze blog gaat over baby- en kinderartikelen. Baby Plus is dé online babyspeciaalzaak. Hier kun je dus terecht voor alle babyspullen die je maar nodig hebt: kinderwagens, autostoelen, reisbedden, speelgoed, wiegjes, ledikanten, alle bijhorende accessoires en nog veel meer. 

Eén ding is in ieder geval zeker: bij Baby Plus kun je terecht voor ontzettend veel inspiratie voor de kinder- en babykamer (en natuurlijk ook alles daaromheen ;-)). 

In deze blog wil ik specifiek het merk Quax uitlichten. De serie ‘Loft’ van het merk Quax is hier verkrijgbaar! Quax heeft een ruim assortiment met mooie meubelen voor kinderkamers. Wat me opvalt is dat de meubels een strakke uitstraling hebben en neigen naar een Scandinavisch design. Maar toch kun je deze meubels erg goed combineren met verschillende interieurstijlen! Ik laat je mijn favorieten zien. 

De set hieronder vind ik heel gaaf. Door de matgrijze kleur krijgt het echt een stoere uitstraling! En, zoals ik al zei: het is goed te combineren met verschillende interieurstijlen. Ik vind dat deze meubels leuk zijn voor zowel een meisjes- als jongenskamer. Wat vind jij? Deze meubels kun je als een complete babykamer kopen (extra voordelig!) en zijn ook verkrijgbaar in wit en antraciet. 

Daarnaast is een box natuurlijk ook onmisbaar! Toch wel erg handig om de kleine er even in te leggen. Of als ze beginnen met kruipen en je moet toch nog eventjes de was doen… 😉 Deze box, de Mila, vind ik echt een aanrader. Perfect te combineren doordat de uitstraling vrij neutraal is. 

Wil je graag een stoel in de babykamer zetten, zodat je een fijn plekje hebt om te voeden of lekker te knuffelen met je kleintje? Kies dan voor deze schommelstoel, genaamd ‘De Luxe’. Wat een beauty! De stoel is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Wat is jouw favoriet? 

Ben jij al bekend met het merk Quax? Ik ben heel benieuwd wat je van dit mooie merk en het verdere assortiment vindt! Liefs. 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Verlichting van PTMD

Ik merk dat ik het niet altijd even gemakkelijk vind om lampen...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *