Het leukste houten speelgoed

Inspiratie tijd: 3 minuten

Mijn dochtertje wordt over één maand alweer 1 jaar… Wat vliegt de tijd toch! Alle clichés zijn waar. 😉 Tijd voor inspiratie rondom speelgoed! Ook handig om te weten voor eventuele cadeautjes rondom de feestdagen of voor verjaardagen. 

Waarom houten speelgoed? 

Ik vind het zelf leuk om te gaan voor houten speelgoed. Dit omdat het lang mee gaat, het er mooi uitziet én omdat het ook leuk is voor de kleintjes. Als je speelgoed in je interieur hebt staan, is het wel zo fijn als het er ook nog eens mooi uit ziet. 😉 Toch? Bovendien is houten speelgoed ecologisch. Naast dat het lang meegaat, is het ook nog eens duurzaam. Kortom: genoeg voordelen! 

Waar vind ik houten speelgoed? 

Als je googled op ‘houten speelgoed’ wordt je overwelmd met allerlei speelgoed, maar ik vind het altijd extra leuk om op zoek te gaan naar uniek speelgoed. Zo kwam ik terecht bij Petite Amélie. De commode voor onze kinderkamer heb ik daar ook vandaan en daar ben ik nog elke dag erg blij mee. Al snel kwam ik bij hun houten speelgoed terecht en je vindt daar echt van alles: poppenhuizen, autogarages, speelkeukens, poppenstoelen en veel meer. 

Toen ik verder ging kijken tussen de speelkeukens, kwam ik het onderstaande houten keukentje tegen. Een wat kleinere keuken, maar daardoor juist zo leuk voor de leeftijd van mijn dochtertje. Ze kan er heerlijk mee spelen en omdat het keukentje maar 41 cm hoog is, kan ze er ook voor zitten en zo makkelijk bij alle onderdelen. En, het opbergen als ze er niet mee spelen? Easy! Je kan het keukentje overal wel kwijt. Zet het leuk neer op de vensterbank of op een plank. 

Zo zie je maar dat het ook zeker leuk in je interieur past! Echt een aanrader vind ik. 

En nu we het toch ook hebben over duurzaam kinderspeelgoed. Bij Petite Amélie kwam ik ook leuke kussens tegen. Zelf heb ik het vosje voor mijn dochtertje Vlinder. Het zijn zulke mooie, warme kleuren én het is gemaakt van gebreid katoen. De vulling is van zacht materiaal, dus de knuffel voelt echt als een heerlijk kussentje! 

Wat voor een speelgoed is jouw favoriet? Ga jij ook snel voor houten speelgoed en leuke knuffeltjes? Ik ben benieuwd! Liefs, Mariëlle. 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Weekly Favourites: 5 favoriete banken!

Banken zijn zeker vaker voorbij gekomen bij ons. Banken blijven belangrijk voor...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *