Even iets anders… babytalk!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Ja, je leest het goed: eventjes iets anders! Misschien heb je het al voorbij zien komen op onze social media kanalen, maar er staat een nieuwe video online. Deze video is gemaakt naar aanleiding van een héél leuk pakketje (beter gezegd: pakket!) die ik laatst ontving van Stokke… En, ik ben er zo blij mee! Graag vertel ik je er meer over.

21 weken zwanger

Inmiddels ben ik 21 (alweer bijna 22) weken zwanger en daardoor ben ik echt volop bezig met allerlei inspiratie wat betreft de kinderkamer, babyspullen en meer. Ik voel me gelukkig super, dus dat scheelt een hoop. Ik kan gewoon lekker m’n gang gaan en neem hier en daar wat rust als mijn lichaam daar om vraagt. 🙂

Maar waar moet je allemaal op letten? Wat zijn goede producten, wat kan echt niet ontbreken en wat is nou juist niet nodig? Er komt veel bij kijken! De komende tijd zal ik wat van mijn bevindingen met jullie delen, waaronder dus ook in deze blog over onze nieuwe kinderwagen.

Trailz kinderwagen

En, dit is ‘m geworden: de Trailz van Stokke. Het is een hoge, ruime kinderwagen. Genoeg plek voor je kindje, maar ook een fijne, grote mand voor boodschappen bijvoorbeeld. De kinderwagen heeft een goed formaat banden en het is soepel te besturen!

Waar let je op bij het kiezen van een kinderwagen?

Ik heb op een aantal dingen gelet bij het kiezen van de kinderwagen. Uiteraard het comfort. Ligt je kleintje er lekker in, is er genoeg ruimte en is de kinderwagen hoog genoeg? Zoals ik net al zei is de Trailz een ruime kinderwagen. Wij hebben nu de reiswieg erop, maar later kun je deze vervangen voor een zitting. Ook kun je heel erg gemakkelijk het autostoeltje erop zetten. Ideaal!

Comfort, genoeg ruimte en de hoogte… check! Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat een kinderwagen makkelijk mee te nemen is. Dus het moet eenvoudig in te klappen zijn. Deze kinderwagen voldoet ook aan die eis! Binnen no-time heb je de kinderwagen ingeklapt en kun je het bijvoorbeeld achterin de auto vervoeren.

Om je nog meer te laten zien van deze kinderwagen hebben we een video gemaakt. Deze video staat nu op ons YouTube kanaal en je kunt ‘m hieronder bekijken:

Wat vind jij van onze nieuwe kinderwagen? En waar heb jij opgelet? Ik ben benieuwd. Liefs, Mariëlle.

*De kinderwagen, Trailz, is gesponsord door Stokke.

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Furnlovers @ VT Wonen en Designbeurs 2015

Vorige week vrijdag ben ik naar de VT Wonen & Designbeurs in...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *