Een vloerkleed in de babykamer

Inspiratie tijd: 3 minuten

Elke keer als ik het kamertje van Vlinder binnenkwam, miste ik nog iets. Opeens besefte ik het me: een vloerkleed! Een vloerkleed brengt veel warmte met zich mee en die warmte miste ik nog een beetje. Tijdens mijn zoektocht kwam ik een prachtig vloerkleed tegen. In deze blog lees je er meer over! 

Waar let je op bij het kiezen van een vloerkleed?

Een vloerkleed voor in de babykamer hoeft zeker niet een kleed te zijn dat speciaal voor babykamers is. Het belangrijkste is dat het kleurenpallet goed bij elkaar staat. De kamer was eerst heel basic met alleen een nude/pink gekleurde muur, maar elke keer kwam er meer oker bij. Bijvoorbeeld in het beddengoed en het aankleedkussen. Voor het vloerkleed moest ik dus gelijk hier aan denken.

Naast dat een vloerkleed in de kinderkamer heel erg leuk staat, is het voor een baby van 6 maanden ook mega handig. Wij wonen in een appartement, waardoor ik het vloerkleed makkelijk kan verplaatsen. Zo leg ik ‘m wel eens in de woonkamer, zodat Vlinder erop kan spelen. Nu ze kan rollen, is het toch wel fijn als ze op iets zachts ligt. Ons nieuwe vloerkleed is daarvoor perfect! Echt een tip dus: koop niet een speelkleed waar je tijdelijk iets aan hebt, maar ga voor een vloerkleed waar je nog lang plezier van hebt! Ook als Vlinder geen baby meer is, past dit vloerkleed nog mooi in een stoere meidenkamer. 😉 

Ons nieuwe vloerkleed

Tijd om ons nieuwe vloerkleed te showen! Ik kwam dit vloerkleed tegen bij Volero en ik was direct verliefd. Het is een hoogpolig vloerkleed en het heet de ‘Desire Pearl’ in een okergele kleur met een patroon. 

Zoals ik al zei is het een hoogpolig vloerkleed, dit houdt in dat het vloerkleed ongeveer 35 mm hoog is. Het voelt echt super zacht! Aan bij zijkanten zitten leuke franjes en dit geeft het een speels gevoel. 

Het vloerkleed is van 100% polypropyleen gemaakt, waardoor het vloerkleed niet alleen mega zacht aanvoelt, maar ook warm is én makkelijk schoon te maken is. Ideaal! Mocht je nou niet zo van okergeel houden, dan kun je ook kiezen voor blauw, roze of crème (met hetzelfde patroon erop uiteraard). Kijk daarvoor eens op de website van Volero. Ze hebben nog veel meer kinderkamer vloerkleden!

Bekijk alle vloerkleden bij Volero  

Ben je op zoek naar een vloerkleed voor de woonkamer of slaapkamer? Ook dan kun je zéker terecht bij Volero. Volero heeft vloerkleden in verschillende stijlen, kleuren, maten en vormen. Dus je slaagt er altijd wel. 😉 Ik ben benieuwd waar jouw voorkeur naar uitgaat als het gaat om vloerkleden! 

En wat vind je van ons nieuwe vloerkleed? Staat prachtig toch?! Liefs, Mariëlle. 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De mooiste banken uitgelicht voor de woonkamer

Is het tijd voor een nieuwe bank? Of wil je jouw interieur...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *