Een functionele én mooie wipstoel?

Inspiratie tijd: 3 minuten

De Kerstman kwam vroeg dit jaar, want onlangs ontving ik een wel heel leuk pakket. Zoals jullie weten ben ik zwanger (inmiddels 36 weken) en zijn vrijwel alle spullen binnen. Nog één ding miste we, namelijk een functionele en mooie wipstoel. Het lijkt me namelijk zo handig om de kleine er in te kunnen zetten als je zelf bijvoorbeeld aan het koken bent, even snel een wasje draait en gewoon omdat het zo leuk is! Ik vertel je er graag meer over.

Een wipstoeltje kiezen

Op de website van de Consumentenbond las ik een aantal handige tips waar je op moet letten als je een wipstoeltje gaat kopen. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat een wipstoeltje een tuigje heeft, zodat je de baby er veilig in kunt zetten. (Let op: gebruik een wipstoeltje altijd onder toezicht.) De veiligste optie heeft banden over de schouders. Natuurlijk is het belangrijk dat een wipstoeltje genoeg comfort biedt. Kies dus voor een wipstoeltje met bekleding (wel handig als je dit ook makkelijk kunt wassen).

De wipstoel moet veilig zijn, voldoende comfort bieden en moet daarnaast ook wel praktisch zijn. Het is fijn als je het wipstoeltje ook eventjes kunt opbergen. Kies voor een wipstoel die je ook kunt inklappen.

Onze wipstoel

De wipstoel die wij hebben is de Stokke Steps wipstoel in de kleur Greige. En, wat is het een leukerd! Zo blij mee. De wipstoel heeft verschillende instellingen; dit is afhankelijk van het gewicht van je kind. Door het bewegen van je kind zal het vanzelf gaan bewegen. Verder heeft de wipstoel een 5-punts veiligheidstuigje, baby inset, schouder pads en een speelgoedhanger. De wipstoel kun je helemaal plat opvouwen, dus ook handig op te bergen en mee te nemen.

Doordat het wipstoeltje een stevige basis heeft, kan het niet gaan glijden en staat het dus stabiel.

Bovendien vind ik dat de wipstoel een mooi design heeft. Ik vind dat de wipstoel goed in ons interieur past en dat vind ik fijn! En, daarnaast staat het ook wel heel gezellig zo met de kerstboom. Vinden jullie niet? Ik kan niet wachten tot de kleine meid er in kan zitten!

Wat vind jij van onze nieuwe wipstoel van Stokke? Ik ben benieuwd. Liefs, Mariëlle.

* Dit product is gesponsord door Stokke.

 


 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Je tuin opvrolijken met bloempotten en plantenbakken

Wat een verschil is er gelijk als de zon schijnt, vinden jullie...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *