De oplossing voor rondslingerend speelgoed

Inspiratie tijd: 3 minuten

Als ouder zul je vast wel herkennen dat speelgoed ontzettend snel overal in huis ligt. Misschien heb je wat opruimbakken of -manden, maar ligt het er vaker naast dan in. In deze blog geven we je een aantal handige opruimtips. Tips die niet alleen handig zijn, maar er ook nog eens super mooi uitzien.

 

Een rustige omgeving

Kinderen = rommel. Dat weet iedere ouder. Misschien kun je er nooit aan wennen en word je gek van al het opruimen. Gelukkig hebben we daar een handige oplossing voor gevonden, namelijk de prachtige collectie houten opbergmeubels van Bibelotte! Perfect te combineren in verschillende stijlen en helemaal af te stylen naar jouw persoonlijke smaak. 

Hoe tof is dit onderstaande meubel?! Perfect voor in de kinderkamer, maar ook erg leuk voor in de woonkamer. Je kunt hier alles in opbergen van kleding tot aan speelgoed etc. En wat extra leuk is, met de opbergmeubels kun je ook gelijk een leuk knutselhoekje creëren. Dit kun je doen door het te combineren met een kinderstoeltje. Win-win! 

Wandmeubel

Naast een opbergmeubel zoals hierboven, kun je ook kiezen voor een wandmeubel. Hierdoor hou je meer ruimte op de vloer vrij, waardoor een ruimtelijk gevoel ontstaat. In een wandmeubel kun je leuk wat boekjes plaatsen, een kratje met speelgoed kwijt of los het mooiste speelgoed op een rijtje zetten. En, extra leuk: je hoeft het meubel natuurlijk niet per se te plaatsen in de kinderkamer. Het kan ook gewoon in de woonkamer of in je keuken. 

Vurenhouten meubels van Bibelotte 

Alle opbergmeubels van Bibelotte worden gemaakt van vurenhout. Dit biedt vele voordelen. Je kunt vurenhout namelijk goed onbehandeld laten, maar als je dat niet mooi vindt ook makkelijk beitsen, lakken en schilderen in elke gewenste kleur. Door het reliëf en de zichtbare nerf heeft de houtsoort een karakteristieke, natuurlijke uitstraling. De meubels van Bibelotte zijn makkelijk te monteren en goed te combineren met iedere interieurstijl!

Opruimtips

We hebben een aantal handige tips voor je op een rij gezet! Lees je mee?  

  • Plaats speelgoed dat bij elkaar hoort in dezelfde bak, denk bijvoorbeeld aan houten blokken, Duplo of iets soortgelijks; 
  • Begin van jongs af aan al met het samen opruimen. Op deze manier is het voor jouw kind heel normaal zelf op te ruimen of te helpen; 
  • Ga je met iets anders spelen? Dan ruim je eerst je vorige speelgoed op!; 
  • Kijk soms eens kritisch naar speelgoed of kleding. Past alles nog? Zit de kleding nog goed? Te veel spullen zorgt voor chaos. 

 

Ga jij voor een natuurlijke houtlook of ga je aan de slag met kleur? We zijn benieuwd! Neem vooral een kijkje bij Bibelotte! 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Waan je in de jungle met de botanische trend!

Botanisch is dé trend! In het interieur van vandaag kunnen absoluut geen...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *