De musthave voor iedere kinderkamer!

Inspiratie tijd: 3 minuten

De kinderkamer is een plek waar je kleintje lekker kan slapen, maar ook waar ze heerlijk, vol fantasie, kunnen spelen en avonturen beleven! 😉 In deze blog lees je wat er echt niet mag ontbreken in een kinderkamer. Nieuwsgierig? Lees snel verder.

Loop je er ook wel eens tegenaan dat je het lastig vindt om van de kinderkamer één geheel te maken? Op een gegeven moment is je zoon of dochter echt geen baby meer en mag de kamer wel wat meer speelgoed krijgen! Onze tip is om te kiezen voor meubels in dezelfde tinten als bijvoorbeeld de muurkleur. Zorg voor eenheid en rust, het meeste speelgoed is al kleurrijk genoeg. Dit is natuurlijk geen probleem, maar zo hou je de rest wel meer in balans. 

Funzy speel sofa

Deze superleuke speel sofa is van het merk Funzy. Wij waren er direct verliefd op, omdat het een speelbank is die niet alleen leuk in de kinderkamer staat, maar ook nog eens fijn is om op te zitten en te spelen (niet alleen voor kinderen trouwens, jij als papa en/of mama kan er ook lekker op chillen!). De missie van Funzy is dat ze kinderen in staat willen stellen om creatief, vrij en vol fantasie te kunnen ontwikkelen. Met deze mooie sofa is dat geen probleem! De bank versterkt de fantasie van kinderen en stimuleert de fantasie, omdat de kids zelf de bank in verschillende posities kunnen vormen. 

Het leukste cadeau voor je kinderen

Je kinderen kun je helemaal verrassen met deze leuke sofa. Niet alleen voor de kids, maar zoals ik net al zei is het ook voor jullie als ouder heerlijk om op te zitten, spelen en samen een boekje te lezen. Je maakt het ook nog eens comfortabeler voor jezelf. Daarnaast is de droom van ieder kind toch wel om hutten te kunnen bouwen in huis… met deze sofa heb je zoveel verschillende mogelijkheden om van positie te wisselen. Of je nu een hut wil bouwen, de kussens plat neer wil leggen of een heerlijke bank wil maken: het is allemaal mogelijk.

Zó leuk als de kids met elkaar spelen en helemaal in hun eigen wereld kunnen zitten. Dit is wat de speel sofa met de kinderen doet! 

Multifunctioneel 

Naast dat de kids er heerlijk op kunnen spelen, kun je de Funzy ook als logeermatras gebruiken wanneer er vriendjes of vriendinnetjes blijven slapen. Op die manier slaap de loge heerlijk zacht bij een logeerpartij. Het matras is namelijk 168 cm lang en 84 cm breed. Ideaal, want binnen no-time ligt het klaar en kun je het ook weer gemakkelijk opruimen. 

 

Welke kleur past bij jou?

De bank is er in diverse kleuren! Kijk goed naar wat er bij jouw interieur past en zorg dat het matcht met de rest van de kinderkamer. Wij hebben gekozen voor een neutrale kleur, zodat de kinderkamer rustig oogt, maar je kan er ook voor kiezen om de sofa de lievelingskleur van jouw kindje te doen of in de kleur die je veel gebruikt in de kamer. Op die manier wordt het één geheel. 

 

Meer lezen over de prachtige sofa van Funzy? Neem eens een kijkje online en kijk welke kleur het beste past bij jullie interieur. 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Maak je tuin of balkon klaar voor de lente!

Inspiratie, inspiratie en nog eens inspiratie… Er is zoveel te vinden! Hoe...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *