De kinderkamer stylen met IJSWIT (mét 15% korting!)

Inspiratie tijd: 3 minuten

De kinderkamer… een plek waar zóveel inspiratie voor en over te vinden is. Je kijkt je ogen uit! Zo kwam ik IJSWIT tegen. Een leuke webshop met allerlei producten voor de kinderkamer, maar stiekem ook voor jezelf heel leuk. Wij gingen langs bij de eigenaren Jerino en Karen en het was ontzettend leuk om hun verhaal te horen en te ontdekken wie en wat IJSWIT is. Tijd om deze toffe webshop met jullie te delen én daarnaast hebben we ook nog een kortingscode voor jullie! 😉

IJSWIT

Bij IJSWIT vind je, zoals ik net al vertelde, allerlei producten voor de kinderkamer. Daarnaast hebben ze ook hele handige producten, zoals een kraamboek en -kaarten, babyshowerkaarten en een oppasboek. Super handig als je net mama of papa bent geworden. Zo kun je alle mooie herinneringen opschrijven en later weer teruglezen. Ik hou er van!

IMG_8234 (1)

De producten van IJSWIT zijn verkrijgbaar in hun webshop, maar ook in steeds meer winkels (zoals Kindercompagnie en June Interiors). Jerino en Karen hebben IJSWIT samen opgericht. Beide hebben ze ontzettend veel inspiratie, onder andere dankzij hun twee mooie kindjes. Suzanne en ik gingen bij hen langs en het is zo leuk om te zien hoe deze passie overkomt op anderen. Wij werden er gelijk enthousiast van! Karen is altijd bezig met het stylen van hun huis en Jerino is grafisch vormgever, dus ik zou zeggen: een top combinatie. Daarbij vinden zij persoonlijk contact erg belangrijk. Er wordt bijvoorbeeld niet gewerkt met contactpersonen, maar ze bezoeken zelf de winkels waar hun producten verkrijgbaar zijn. Ook social media en mailcontact onderhouden ze zelf. Hun passie werkt dus op elk gebied door!

“We kwamen op het idee van een eigen merk, want we misten nog een aantal producten en vooral in het personaliseren van producten was weinig te verkrijgen.” vertelt Karen ons. Bij IJSWIT vind je producten die je kunt laten personaliseren of zelf kunt aanpassen met bijvoorbeeld leuke stickers. Het personaliseren bij IJSWIT gebeurt op rompertjes, paperbags, kinderkookschorten, vlaggenlijn muurstickers, rugzakjes en ook hele leuke geboortestickers voor op het raam of de muur! Ik laat je graag een aantal van mijn favorieten zien.

Paperbags

De paperbag: i love it! Bij IJSWIT vind je er een aantal. Bijvoorbeeld een basic paperbag (die je eventueel zelf kunt pimpen met stickers), maar ook een hele leuke met een vlaggenlijn en meer!  

IMG_8376

IMG_8374

Muurstickers

IJSWIT heeft ook veel verschillende muurstickers: driehoekjes, rondjes, vierkantjes, kruisjes, cijfers… Veel keuze dus! Van de driehoekjes kun je ook leuke strikjes maken. Zo creëer je op een gemakkelijke manier een leuke sfeer op de kinderkamer.

IMG_8282 (1)

Weet je wat het ook handig is?! Het is niet alleen voor jouw kleintje, maar ook voor jezelf leuk! Een leuk kussen, een paperbag in de woonkamer en een leuke poster bij het speelhoekje van je kleintje.

IMG_8296 (1)

15% korting bij IJSWIT!

Hoe leuk is het dat je deze producten nu met korting kunt bestellen. Gebruik kortingscode ‘FURNLOVERS’ voor 15% korting op alle producten. Ik ben super benieuwd wat jij gaat kiezen. 

Ken jij IJSWIT en hun leuke producten al? Voor nog meer inspiratie verwijs ik je graag door naar hun Instagram account, daar delen ze namelijk alle producten en leuke foto’s. Zo heb jij elke keer weer inspiratie genoeg! 😉

IMG_8309 (1)

De poster, paperbag en kussenhoes zijn van IJSWIT.

 

 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

What to do with… shoes!

Mannen, vrouwen, kinderen… Tegenwoordig heeft iedereen wel meerdere paren schoenen. Maarja, waar...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *