De kinderkamer opvrolijken met muurstickers

Inspiratie tijd: 4 minuten

Vind je het leuk om een muur op te vrolijken? Dan is het zéker een idee om te kiezen voor muurstickers. Het is makkelijk te bevestigen en je krijgt gelijk een hele andere uitstraling in een kamer. Je kunt je interieur er dus echt mee opvrolijken. Ik laat je graag zien waar en hoe ik muurstickers heb gebruikt in mijn interieur. Onderaan de blog vind je ook nog een video die we hebben gemaakt om je te laten zien hoe je de muurstickers gebruikt en bevestigd.

Het gemak van muurstickers

Zoals ik net al aangaf vind ik muurstickers ontzettend handig, want je kunt op een goedkope manier ervoor zorgen dat een ruimte echt een mooie, unieke uitstraling krijgt. Waar je het ook wilt gebruiken in je huis. Misschien lijkt het je tof om een grote muursticker in de woonkamer te plaatsen bijvoorbeeld. Wil je het liever wat subtieler? Kies een mooie quote of maak zelf een muursticker! Het kost in ieder geval nauwelijks tijd om een muursticker te bevestigen. In no-time heb je het al geregeld. Ideaal dus!

Het inrichten en stylen van de babykamer

Zoals jullie inmiddels wel door hebben ben ik druk bezig met het inrichten en stylen van de babykamer. De kamer heeft een roze muur en een muur met een mooi behang, maar toch miste ik wat. Vooral de roze muur vond ik een beetje kaal. Ik had zelf nog nooit muurstickers gebruikt, dus ik had ook echt geen idee wat ik moest verwachten en hoe makkelijk het zou gaan. Wat me in ieder geval als eerste opviel was dat er genoeg keuze is, ook voor de baby- en/of kinderkamer!

Ik zag een muurstickerset van 20 wolkjes in verschillende formaten en ik was gelijk enthousiast! Zelf heb ik ervoor gekozen om (nog) niet alle wolkjes op te plakken, maar deze bewaar ik natuurlijk wel. Op deze manier kan ik het altijd nog gebruiken! De wolkjes heb ik geplakt bij het bedje, omdat ik dit superleuk samen vind staan! Een plekje om bij weg te dromen…!

 

De voordelen van muurstickers op een rij:

  • Gemakkelijk op te plakken;
  • Blijft goed zitten;
  • Eenvoudig te verplaatsen (geen probleem dus als je verkeerd plakt);
  • Uitstekende kwaliteit;
  • Voor een lage prijs een mooie toevoeging aan een interieur.

 

Het staat echt zo leuk! Je kunt er dus echt voor kiezen om muurstickers toe te passen in je interieur zoals jij dat wilt en bij jou past.  

 

Zelf ook muurstickers gebruiken?

Wil je zelf ook aan de slag gaan? Neem dan eens een kijkje bij Muurstickerstuner.nl, want dan heb je het heel snel binnen en kun je direct beginnen. Binnen twee werkdagen wordt het namelijk al bij je thuis geleverd. Het zijn dus zeker muurstickers die betaalbaar én van goede kwaliteit zijn.

Zoals ik aan het begin van de blog vertelde hebben we een video opgenomen. Deze video staat nu op ons YouTube kanaal en kun je hieronder bekijken:

 

Daarnaast ben ik natuurlijk erg benieuwd: wat voor een muurstickers kies jij? En welke creaties maak jij met muurstickers? Het lijkt me leuk als je ons, @furnlovers, en @muurstickerstunter tagt op Instagram, zodat wij het ook zien. Liefs, Mariëlle.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Muurstickerstunter.nl. Alles is geschreven op basis van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

*** Binnenkort is op Furnlovers.nl meer te lezen over het ledikantje die je in deze blog ziet ***

 

 

 

 

 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

De mooiste inspiratie van Vitra

Ik denk dat alle interieurliefhebbers wel bekend zijn met het merk Vitra....
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *