Babytalk: een muziekmobiel voor in de box

Inspiratie tijd: 4 minuten

Hi you! Weer tijd voor een nieuwe babytalk. In deze blog wil ik meer vertellen over onze nieuwe muziekmobiel voor in de box. De box staat immers toch een tijd in huis en daarom mag het er ook wel mooi uit zien! Naast dat de box een veilige, comfortabele plek moet zijn, heb ik ook gekeken naar hoe ik dit goed kan betrekken bij ons interieur.

Box

De box heb ik gekocht via Marktplaats voor een prikkie, ideaal! Ik heb het alleen nog een ander kleurtje gegeven, namelijk mat zwart. Hierdoor heeft de box een stoere uitstraling en daardoor vind ik het mooi in ons interieur staan. Het leek me fijn als de box een lade had, dus daar heb ik op gelet bij het kiezen van de box. Hier kunnen we speelgoed en bijvoorbeeld een aantal dekentjes in opbergen.

Muziekmobiel van Dodi For Kids

Voor de box wilden we liever geen plastic muziekmobiel. Een houten muziekmobiel vind ik veel mooier staan en passen bij de box. Zo kwam ik terecht bij Dodi For Kids. Deze webshop heeft allerlei leuke én mooie spullen voor jouw kleintje. Denk hierbij aan muziekmobielen, rammelaars, wagenspanners, kussens en een babygym. Alle ontwerpen zijn uniek én je kunt ook aangeven welke kleuren jouw voorkeur hebben. Je kunt het dus helemaal personaliseren.

Muziekmobielen: De muziekmobielen van Dodi For Kids hebben een mooie, stoere uitstraling. Je kunt het bevestigen met de houder aan de rand van de box (zoals wij doen) of bijvoorbeeld aan de rand van het ledikantje. Je kunt kiezen voor een houten of een plastic houder.

Rammelaars: Deze rammelaars zijn multifunctioneel, want deze rammelaars dienen ook als bijtring.

Wagenspanners: Een wagenspanner is ideaal voor onderweg. Je kunt de wagenspanner bevestigen aan de kap van de kinderwagen of maxicosi door middel van twee klemmen. Het middelste figuurtje die aan de wagenspanner hangt heeft een rammelschijfje. Hierdoor is het extra leuk om mee te spelen!

Kussens: Bij Dodi For Kids vind je ook hele mooie kussens die gemaakt zijn van biologisch wolvilt. Het is dus zacht om mee te knuffelen én ook hier zit een rammelschijfje in, dus het is extra leuk om ermee te spelen.

Babygym: Een babygym… Maar dan wel een hele mooie! Het is een stevige, houten babygym. Je kunt kiezen voor een standaard uitvoering of je kunt het op maat laten maken. De babygym heeft een speciale verbinding van de poten en hierdoor heb je dus geen risico dat het omvalt of in/uitklapt tijdens het spelen.

Onze muziekmobiel

Tijd om onze muziekmobiel te showen! Zoals ik al zei hebben we gekozen voor een houten muziekmobiel, omdat ik het mooi vind staan bij de box en in ons interieur. We hebben gekozen voor wolkjes, hartjes en een vlinder. De kleuren zijn roze, grijs en wit. Eigenlijk zijn het dus de kleuren van de Swan Mobile. Ook kun je zelf kiezen voor het geluidje. Ik heb gekozen voor ‘Slaap kindje, slaap’.

Het is echt een muziekmobiel voor meisjes! Ik kan niet wachten om ook een leuke foto te maken mét onze kleine meid erbij. Maar daar moeten we nog eventjes geduld voor hebben. 😉

De figuurtjes zijn ongeveer 11 cm groot en ook deze zijn weer gemaakt van 100% biologisch wolvilt. De figuurtjes kun je vervolgens zelf vastknopen aan de mobiel door een knoopje in het koord te leggen. De houten kraaltjes zijn al aan het koord bevestigd wanneer het wordt geleverd.

 

Op de website van Dodi For Kids zie je nog meer muziekmobielen en het leuke is dus dat je zelf de kleur kunt kiezen die jij wilt. Zo vind ik okergeel ook echt superleuk! Neem vooral even ‘n kijkje op de website en ontdek jouw favoriet.

 

Wat vinden jullie van onze muziekmobiel? Ik ben er helemaal blij mee! Liefs, Mariëlle.

* Dit product is gesponsord door Dodi For Kids.

 


 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Glazen en karaffen

Op het gebied van interieur is er ontzettend veel uit te lichten....
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *