Babytalk: de commode

Inspiratie tijd: 3 minuten

Hi you! Leuk dat je deze blog weer leest. Tijd voor een nieuwe babytalk. Deze keer over onze commode, want ja, die mag natuurlijk niet ontbreken in een babykamer. Onze prachtige commode van Petite Amélie deel ik maar al te graag met jullie, want het is zéker een aanrader voor in de babykamer.

Waar let je op bij het kiezen van de commode?

De commode gebruik je dagelijks: je kleed je kindje er om en/of aan, je verschoont hem of haar en je kunt er spullen in opbergen. Bovendien wil je er wel even mee vooruit, want je gebruikt ‘m zeker een aantal jaar. Belangrijk dus om de goede keuze te maken!

Opstaande rand

Je kunt kiezen voor commodes met of zonder een opstaande rand. Wij hebben bewust gekozen voor een bladvergroter, zodat we een opstaande rand hadden. Erg handig en extra veilig.

Diepte

Kies ook voor een commode die diep genoeg is, dan weet je in ieder geval zeker dat het aankleedkussen er goed op past en dat je genoeg ruimte hebt om de kleine te verzorgen. Wat hieraan ook handig is, is dat je spullen neer kunt zetten die je binnen handbereik moet hebben (billendoekjes, billencreme, etc.).

Materiaal

Ook lees ik veel over het materiaal van de commode. Veel mensen raden een gladde afwerking aan, waarvan de hoeken en randen zijn afgerond. Onze commode is gemaakt van stevig plaatmateriaal en houten knoppen.

Opbergruimte

Je wilt genoeg opbergruimte hebben, zodat je de spullen die niet in het zicht hoeven te staan goed kunt opbergen. Let hierbij wel op dat lades een stop hebben. Ook moet de commode stevig staan, zelfs wanneer de deurtjes en lades geopend zijn.

Onze commode: ‘Bocca’ van Petite Amélie

Toen ik deze commode van Petite Amélie zag, was ik direct enthousiast. Wat een mooie commode! De commode is mega handig, want je hebt genoeg ruimte: zowel op het blad als in de lades. Ik vind de Scandinavische uitstraling erg mooi en het past perfect bij de rest van de babykamer.

Ook vind ik de houten elementen heel tof sta

 

Zoals ik net vertelde, hebben wij dus gekozen voor een bladvergroter, maar dit hoeft natuurlijk niet. Het is maar net wat jij fijner/mooier vindt. Wel zou ik het iedereen aanraden, want je hebt hierdoor meer plek én spullen kunnen er niet zomaar vanaf vallen. Echt ideaal!

 

Sowieso heeft deze commode genoeg opbergruimte, omdat je ook veel kunt opbergen in de lades. Deze lades hebben een soft-close systeem en dat opent en sluit extra makkelijk. Wat ik zo fijn vind aan dit meubel, is dat je het op veel verschillende manieren kunt combineren. Heb je een stoere jongenskamer? Geen probleem. Deze commode past perfect. Maar ook in een meisjeskamer past het perfect.

 

Petite Amélie

Of ik deze commode aanraad? 100%! De ‘Bocca’ commode komt van Petite Amélie. Bij Petite Amélie vind je nog veel meer voor de babykamer, peuterkamer (2-5 jaar), kinderkamer (6+ jaar) en speelgoed. Het doel van Petite Amélie is om men te inspireren met mooie, unieke meubels en accessoires. Bovendien laten ze zien dat design en kinderkamers zeker samen gaan. Neem dus vooral eens ‘n kijkje bij hen voor meer inspiratie!

En, wat vinden jullie van onze nieuwe commode? Staat superleuk toch! Liefs, Mariëlle.

* Dit product is gesponsord door Petite Amélie.

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Nieuw bij Eyoba: LABEL51

Er is niets leuker dan nieuwe merken ontdekken die dan ook nog...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *