Babytalk: behang van Graham & Brown

Inspiratie tijd: 2 minuten

Laatst vertelde ik al over de verf van Pure & Original die we hebben gebruikt in de babykamer. Dit keer wil ik jullie meer vertellen over het behang van Graham & Brown. Aan de andere kant van het kamertje hebben we namelijk gekozen voor een heel leuk behang!

Behang kiezen

Het is niet altijd even gemakkelijk om behang te kiezen, want je wilt er toch wel lang plezier van hebben. Bij het kiezen van behang heb ik gekeken naar de uitstraling en natuurlijk ook het soort behang. Het behang moet makkelijk te bevestigen zijn. Dus eigenlijk is vliesbehang dan fijner dan bijvoorbeeld vinyl. Vinyl is namelijk een stuk dikker en lastiger te bevestigen.

Maar daarna kwam de keuze voor het behang… Ik wilde natuurlijk dat het mooi paste bij de rest van de babykamer: de meubels, de kleuren… Ik wist al vrij snel dat ik neutrale kleuren wilde. Zo kwam ik op het behang van Graham & Brown terecht, genaamd Linden Parel en Grijs. De kleuren uit het behang zijn wit/parelmoer en grijs. Perfect te combineren dus.

Het behang is erg eenvoudig te bevestigen. Mijn vader heeft me geholpen (lees: hij heeft eigenlijk het meeste gedaan en ik heb vooral geassisteerd, thanks pap!!) en het ging echt heel erg snel! Ik denk dat we het in een uurtje wel hadden gedaan. Het geeft de kamer gelijk zo’n andere uitstraling.

De grijze kleur van de kast en het hobbelpaardje die voor de wand staan passen hier perfect bij. Het haalt de grijze kleur op uit het behang en staat stoer!

Graham & Brown

Bij Graham & Brown vind je nog veel meer soorten behang in diverse kleuren en stijlen. Van dieren en bakstenen tot bloemen, bomen en tegels. Kortom: genoeg keuze! Ook heeft Graham & Brown onlangs het behang van het jaar bekendgemaakt: Tori. “Tori betekent vogel in het Japans. De vogel verbeeldt het kunstenaarschap van het Verre Oosten. In de Oosterse kunst is het een belangrijk en populair symbool. Vogels staan voor een lang leven, geluk en liefde.” Het is echt een eyecatcher!

Wat vinden jullie van het behang in de babykamer? En, ik ben ook heel benieuwd: zou jij kiezen voor het behang van het jaar, Tori? Liefs, Mariëlle.

* Het behang is gesponsord door Graham & Brown.

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Weekly Favourites: 5 favoriete banken!

Banken zijn zeker vaker voorbij gekomen bij ons. Banken blijven belangrijk voor...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *