Baby nieuws!

Inspiratie tijd: 4 minuten

Hoi allemaal! Leuk dat je de tijd neemt om deze blog te lezen. Jullie hebben het misschien al voorbij zien komen, maar… Ik ben zwanger! Dit deelde ik 1 juli op mijn persoonlijke Instagram (@mariellewielheesen). De komende tijd zullen jullie dus meer inspiratie voorbij zien komen wat betreft babykamers, babyspullen en meer. Hopelijk kan ik op deze manier andere mommy’s(-to-be), maar natuurlijk ook alle papa’s ;-), inspireren. 

Babykamer

Inmiddels ben ik 20 weken zwanger, dus het begint echt te kriebelen om de kinderkamer nu langzaamaan in te richten en te stylen. Onlangs ben ik samen met mijn vader al begonnen aan de babykamer. Ik ontving heel tof behang van Graham & Brown en een prachtige krijtverf van Pure & Original. Ook staat de commode van Petite Amélie er al! Daar zal ik binnenkort de eerste resultaten van delen met jullie! Maar eerst ben ik nog in volle afwachting van het bedje van BabyPlus en kast van Kindercompagnie. Ik kan jullie alvast vertellen: het wordt echt heel tof! Nog eventjes geduld dus… 😉

Inspiratie

In deze blog wil ik jullie verder nog wat inspiratie laten zien en deel ik met jullie producten, meubels en accessoires die nog zeker op mijn wishlist staan.

#1 De juiste dekens

Ook al hebben we alle meubels al besteld, toch mis ik nog zeker een aantal dingen. Ook een goed (en leuk) deken bijvoorbeeld. Zelf hou ik van natuurlijke materialen en rustige kleuren, dus het onderstaande deken spreekt me zeker aan.

Sebra Quilted deken (120×120) – €59,95 – Flinders.nl.

En kijk hoe mooi het onderstaande wiegdeken is, love it! 

Koeka Wiegdeken – €69,95 – Bijenkorf

#2 Babynestjes

Ik lees er veel positieve ervaringen over: babynestjes. Ik heb er nog geen, maar het lijkt me superhandig! Je kunt je favoriete kleuren en printjes kiezen. Zo leuk. 🙂

Done by DeerBalloon babynest – €79,95 – Flinders.nl.

#3 Speelmat

Hoe leuk is deze speelmat? Ideaal voor wanneer je kleintje al ietsje ouder is. En, niet geheel onbelangrijk: het ziet er ook nog eens mooi uit!

Done by Deer Activity baby speelmat speelgoed – €99,95 – Flinders.nl.

#4 Accessoires

Natuurlijk kun je nooit genoeg accessoires hebben… Neem bijvoorbeeld dit leuke wolkenkussen!

Iso wolk kussen – €19,00 – Made

Om maar bij de wolkjes te blijven… Deze wolkjes van vilt vind ik ook echt heel leuk!

Nordic Stijl Vilt Cloud Met Gezicht – €5,59 – Aliexpress

Muziekdoosjes mogen ook niet ontbreken!

Kidooz – €24,95

#5 Sluier

Zelf heb ik al een mooie sluier besteld voor bij het bedje, maar bij Aliexpress kwam ik er ook een aantal tegen!

Baby bed gordijn – €24,28 – Aliexpress

Er zijn natuurlijk nog veel meer producten die ik nodig heb en waar ik naar op zoek ben. Ook heb ik al een aantal producten op het oog die ik de komende tijd zal delen in blogs op Furnlovers.nl! Misschien heb jij nog handige tips en leuke adresjes voor me! Laat het dan gerust eventjes weten hieronder bijvoorbeeld. Lijkt me leuk! Ik ben benieuwd! Liefs, Mariëlle. 

* Deze blog bevat affiliated links. 


Credits: avestyles


Credits: Project Nursery


Credits: Stefani Stein

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Nieuwe inspiratie bij Zen Lifestyle

Ben je ook weer toe aan nieuwe inspiratie? Misschien wil je het...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *