Baby- en kinderkamers

Inspiratie tijd: 3 minuten

In deze blog laat ik jullie een aantal leuke baby- en kinderkamers zien. Een tijdje geleden was ik aan rondkijken bij MegaStores Den Haag, Daar zag ik een aantal super leuke spulletjes die leuk zouden zijn in een baby- of kinderkamer. Hieronder laat ik wat leuke foto’s zien waar je wat inspiratie vandaan zou kunnen halen voor jouw nieuwe baby- of kinderkamer.

Geweldig dit bed! Dit is toch de droom van elk kind?! Ik denk dat deze kamer voor zowel jongens als meisjes geschikt is. De grijze kleuren kunnen voor beide leuk zijn. Het leuke aan dit bed vind ik dat het een klein huisje is, als ik dit vroeger zou hebben gehad zou ik dit echt geweldig hebben gevonden! Het lijkt net een klein beetje of je dan jouw eigen huisje hebt.


Credits: Leenbakker

Hoe schattig is deze kinderkamer. Hij ziet er vrolijk uit, maar hij heeft toch een rustige sfeer en hij is niet te druk. Wat ik het leukste hieraan vind, zijn de roze accenten die elke keer weer terugkomt. Zelf kun je er nog meer spulletjes en accessoires bijzetten, zoals een mooi vloerkleed of een bureautje.


Credits: Beter Bed

Dit vind ik zelf een super leuk deel van een kinderkamer. Het straalt echt rust uit! De bergen die op de muur getekend zijn zou je er zelf ook heel gemakkelijk op de muur kunnen maken. De schommelstoel vind ik ook erg mooi, het is erg modern en het kussentje en het schapenvachtje maken het helemaal af! Zelf zou ik bij deze kamer een strakke witte commode en ledikantje doen met grijze accessoires.


Credits: Marithrosanne en Woonexpress

Zo schattig deze meisjes babykamer! Ik vind het roze zo mooi staan samen met het grijs, het straalt echt rust uit. De accessoires en de knuffeltjes maken de kamer helemaal gezellig en af. Vooral de zacht roze lambrisering vind ik erg origineel. Dit is stiekem wel mijn favoriet hoor!


Credits: Prénatal

Het leuke aan deze kamer vind ik de verschillende kleuren. Het zijn wel veel kleuren samen, maar het past wel bij elkaar en het komt ook terug in elkaar. Zoals het hout van het bed wat weer terugkomt in de pallet aan de muur. Het bed lijkt mij ook echt super handig, omdat er lades in zitten en, omdat je aan de onderkant een bed kunt uitschuiven voor als er iemand blijft slapen.


Credits: Woonexpress

Wat vind jij de leukste baby- of kinderkamer?

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met MegaStores Den Haag. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

In de greep!

Gezien op de VT Wonen & design beurs! De verschillende handgrepen van...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *