Autostoeltje REBL plus van Nuna

Inspiratie tijd: 3 minuten

Ik dacht altijd dat je een baby alleen kon vervoeren in een autostoel die je vaak bij de kinderwagen koopt. Wat een geprop is het soms… Herkenbaar? Ik heb de oplossing gevonden bij Nuna! Lees je mee? 

Een baby vervoeren

Daar gingen we dan… uit het ziekenhuis met een ini mini baby naar huis. Spannend! Eenmaal bij de auto kwamen we er achter dat de gordel van de achterbank niet om de autostoel paste…  Hoe dan?! Dus hup, de autostoel op de passagiersstoel, de airbag uitgezet en toen pastte het wel. Daar zat ik dan: net bevallen op de achterbank. Moe en op: ik wilde naar huis. Misschien hadden we het wat beter kunnen voorbereiden of moeten proberen… toch ga je er vanuit dat een gordel er wel gewoon om heen past. Hadden jullie dit ook? 

Was ik toen maar in aanraking gekomen met de REBL plus van Nuna. Waarom? Deze stoel kun je gebruiken vanaf de geboorte tot 4 jaar! Wow, echt een super aankoop dus! Op de onderstaande foto zie je goed dat je elke keer een kussen eruit kan halen. Je kunt de stoel echt vanaf de geboorte gebruiken tot aan je zoontje of dochtertje 4 jaar is. Doordat je de stoel ook wat meer kunt laten hellen/liggen, is het ook ideaal voor pasgeboren baby’s.

Ideaal: de stoel kan door middel van de Isofix op de achterbank. Ik mag weer voorin zitten als we met ons gezinnetje op pad gaan. 😉 

 

De zitting van de stoel kun je 360 graden om zijn as laten draaien. Op deze manier kun je je kleintje er makkelijk in zetten. Wat ook fijn is, is dat je de stoel hierdoor langer achterwaarts kunt gebruiken en dat is wel zo veilig.

En, Vlinder? Ze vindt het geweldig! Nu kan ze lekker om zich heen kijken. 

Ik denk dat (bijna) alle ouders het met me eens zijn: dit is toch dé ideale oplossing? Je kunt je kleintje veel beter én veilig vervoeren. Een comfortabele, mooie en praktische autostoel. Ik kan niet meer zonder de REBL plus van Nuna

Wil je meer weten over deze autostoel of de vele andere producten van Nuna? Check dan de website van Nuna! Liefs, Mariëlle. 

 

 


 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

DIY: budgetproof decoratie

In de nieuwe DIY video zie je hoe Mariëlle drie manieren laat...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *