Verhuizing deel 5: onze keuken

Inspiratie tijd: 2 minuten

De keuken… Tja, wat moesten we daarover zeggen? Het zag er plat gezegd gewoon niet uit. Daarom vonden we het echt nodig om dit te veranderen. Ik zal je laten zien wat we hebben gedaan om er een mooi geheel van te maken!

De oude keuken

Om te beginnen zal ik de oude keuken aan jullie laten zien. Ehm… Schrik niet. 😉 Je ziet het gelijk: dit is niks. We wilden geen bovenkastjes, dus die hebben we eraf gehaald en in het washok gehangen. Handig voor wasspullen en dergelijke! Alle kastjes heb ik geschuurd en geverfd in een witte kleur. De deurtjes waren namelijk een beetje geel/parelmoerkleur. Daarnaast wilden we tegels weg hebben, dus daar heeft mijn vriend een handige oplossing voor verzonnen. Een nieuw keukenblad, een nieuwe kraan, wasbak, en toen…


Het resultaat

En toen, was dit het resultaat! Het is nu een strakke, moderne keuken en we zijn er super blij mee! Eerst hadden we nog niets aan de muren, maar ik vond het te kaal en te steriel. Toen kwam ik deze plank tegen van blindewandplanken.nl. Het oogt gezellig en ik kan er leuke accessoires op kwijt (win-win ;-)).

Plank4

Plank5

Zoals de naam het al zegt is het een blinde wandplank. Het ophangsysteem zie je dus niet en het is wél stevig.

Plank2

Doordat het een robuuste plank is, past het perfect in onze keuken. Vooral omdat de rest zo licht en wit is in ons huis.

Plank3

Plank1

Wat vind jij van de makeover? Ik ben er zo blij mee! En, ken jij blindewandplanken.nl al? Ik vind het oprecht een aanrader. Niet alleen voor in de keuken, maar het kan ook perfect voor onder de tv bijvoorbeeld. Ik zou zeggen: neem ‘n kijkje!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Inspiration Wednesday: bohemian interieur

Het is tijd voor een nieuwe Inspiration Wednesday! Deze keer een paar...
Read More

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *