Tips bij het kiezen van jouw droomkeuken!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Het kiezen van een keuken kan erg lastig zijn. Ze kunnen erg overpriced zijn en voldoen soms net niet aan jouw eisen. Wat voor stijl je in je keuken wil is vaak ook lastig om te kiezen. Welke stijl past bij jou? Landelijk, industrieel of juist heel modern? Er zijn keuzes genoeg! Maar wat past echt bij jou? In deze blog geef ik je graag wat tips voor het uitkiezen van jouw droomkeuken! Ben je benieuwd? Lees lekker verder!  

Wat past er in jouw woning?

Voordat je echt gaat nadenken wat je nu wil. Is het erg handig om eerst even je keuken op te meten. Heb je een kleine keuken, maar heeft jouw droomkeuken een keukeneiland? Misschien laten de afmetingen aan je zien, dat dat niet de handigste optie is… Zoals ze altijd zeggen: meten is weten! 

Tip #1 Hou het voordelig!

Van tevoren moet je goed nadenken, wat jouw ideale prijs voor een keuken is! Zo voorkom je dat je je tijd gaat verspillen bij keukens die eigenlijk niet in jouw budget passen. Sommigen vinden het lastig om tegen de verkoper te zeggen wat hun ideale budget is, maar dit is toch wel handig! Zo kunnen zij jou beter adviseren! Wat je ook kunt doen is natuurlijk online naar een keuken zoeken. Zo kun je bijvoorbeeld naar Keukenhal. Keukenhal heeft diverse keukens die bij jouw passen en heeft altijd een keuken outlet! Pak snel je kans voor een voordelige keuken! 

Tip #2 Bereid je goed voor

Wanneer je op pad gaat zonder enig idee wat je nu eigenlijk precies wilt, wordt het een lange zoektocht. Het is dus handig als je je van tevoren even voorbereid. Doe even wat onderzoek naar wat jij mooi vindt! Het is slim om even een wensenlijstje maken. Dat is hartstikke makkelijk, hierop kun je bijvoorbeeld zetten hoeveel kastruimte je nu wil, of wat voor een aanrechtblad écht op jouw keuken moet liggen. Be smart, and prepare yourself!

Tip #3 Ga naar een showroom

Langsgaan in de showrooms is toch altijd wel slim om te doen. De keukens geven je zo een realistischer beeld. Zo kun je ook bepalen of je jezelf daar ziet koken en bakken 😉 . Je ervaart zo bijvoorbeeld ook of je de hoogte van het aanrecht goed vindt, of dat je het wel fijn vindt dat de oven onder het fornuis zit of juist hoger in de keuken en je kunt bekijken of je al jouw spullen wel kwijt kunt in de keuken. Bij Keukenhal hebben ze al hun showroomkeukens nu ook op hun website staan. Zo kun je voordat je een bezoekje brengt alvast bekijken wat je aanspreekt. Deze keukens hebben diverse stijlen en zijn ook nog eens voordelig! Misschien zit jouw droomkeuken hier ook wel bij! 

Dus, ben je al op zoek gegaan naar een nieuwe keuken op de Keukenhal website?  Laat je kans op een voordelige keuken niet liggen! 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Van vaas tot stoel

Als ik tijd heb, loop ik graag even, bij ons in het...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *