Stijlvolle prullenbakken van Brabantia

Inspiratie tijd: 3 minuten

Een prullenbak is essentieel in ieder huishouden. We produceren allemaal afval en dat moeten we natuurlijk ook ergens kunnen weggooien. Onlangs zijn wij verhuisd naar een nieuw kantoor met Furnlovers. Het kantoor heeft een complete makeover ondergaan en hiervoor waren we op zoek naar stijlvolle prullenbakken. We kozen voor Brabantia. Ken jij het merk al?

 

Brabantia

Brabantia is een bekende fabrikant van prullenbakken en biedt een breed scala aan producten voor het afvalbeheer. Brabantia maakt gebruik van hoogwaardige materialen voor de productie van hun prullenbakken, waardoor ze sterk en duurzaam zijn. De prullenbakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, waardoor ze perfect passen bij elke keukenstijl. De prullenbakken van Brabantia zijn ontworpen voor gemak en comfort, met functies zoals stille sluiting en handige pedaalbediening. Veel Brabantia prullenbakken zijn gemaakt van gerecyclede materialen en kunnen ook gemakkelijk worden gerecycled wanneer ze aan het einde van hun levensduur zijn.

Al met al biedt Brabantia een uitstekende keuze aan prullenbakken voor het afvalbeheer, met een focus op duurzaamheid, ontwerp en gemak. Wij zijn fan!

Voor ieder een soort

Brabantia heeft verschillende modellen met ieder z’n eigen voordelen en kenmerken. We zetten ze voor je op een rijtje.

Pedaalemmer

Dit type prullenbak is gemakkelijk te openen met een pedaal en sluit stil dankzij de zachte sluiting.

Touch Bin

Deze prullenbak heeft een aanraakbediening en een stijlvol design, waardoor hij perfect past in elke moderne keuken.

Matte Steel prullenbak

Dit type prullenbak heeft een tijdloos ontwerp en is gemaakt van hoogwaardig staal, waardoor hij sterk en duurzaam is.

Al deze prullenbakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en capaciteiten. Voor in de keuken hebben wij gekozen voor de Bo Touch Bin van 36 liter. Ook in onze kantoorruimtes hadden we prullenbakken nodig. Daarvoor hebben we gekozen voor de pedaalemmers van 3 Liter.

 

Brabantia Touch Bin

De Brabantia Touch Bin is een populaire keuze voor gebruik in de keuken. Ook wij waren direct enthousiast over de Touch Bin en hebben daarom voor dit model gekozen voor in de keuken. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van de Touch Bin:

  1. Aanraakbediening: De Touch Bin heeft een gemakkelijk te bedienen aanraakdeksel, waardoor je het afval eenvoudig kunt weggooien zonder het deksel te hoeven openen met uw handen.
  2. Stijlvol design: De Touch Bin heeft een slank en stijlvol ontwerp, waardoor hij past bij elke moderne keuken.
  3. Soft-Touch sluiting: Het deksel sluit stil en soepel dankzij de Soft-Touch sluiting, waardoor je niet gestoord wordt door lawaai tijdens het weggooien van je afval.
  4. Gemakkelijk te reinigen: Het oppervlak van de Touch Bin is gemakkelijk te reinigen en te onderhouden.

Al met al biedt de Brabantia Touch Bin een uitstekende keuze voor gebruik in de keuken, met een combinatie van stijlvol ontwerp, gemak en duurzaamheid. 

Naar welk model gaat jouw voorkeur uit? Laat het ons weten!

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Je huis kerst proof maken

De feestdagen komen steeds dichterbij! Dus alle gezellige kerst spullen kunnen weer...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *