Pannen, koken, keukens… Wat kies jij?

Inspiratie tijd: 2 minuten

Elke dag staan we weer in de keuken. We maken ons ontbijt, lunch en we koken er wat op af. Gebruik jij wel de juiste pannen en spullen? Dit hoort tenslotte ook bij het interieur en er komt vaak heel wat bij kijken; waar moet je nou precies voor kiezen en op letten?

Er is zoveel keuze! Koperen pannen, koekenpannen, braadpannen, stoompannen en veel meer. De koekenpan is misschien wel de pan die het meest gebruikt wordt. Voor het maken van uiteraard de lekkerste pannenkoeken, maar ook geschikt voor vlees, een gebakken ei, aardappelen en veel meer.

Interieurtrends in de keuken
Wil je de laatste trends ook graag in je keuken laten zien? Ik kwam deze koperen pannenset tegen en ik ben er weg van! Sowieso vind ik koper helemaal super; deze pannenset is dus een musthave voor iedere koperliefhebber.

Mepra1 (1)

Mepra2 (1)

Stoompannen: waar kies je voor?
Heb jij al een stoompan? Ik ben fan! Stoompannen hebben zoveel voordelen: snel, super makkelijk, betaalbaar, lekker (!) én gezonder.

Onderstaande stoompan heeft maar liefst zés bereidingstechnieken en dat allemaal in één pan. Je kan namelijk stomen, roken, de Mediterrane techniek gebruiken, zacht stomen, de Oriëntaalse techniek gebruiken en stoomgrillen.

Mepra3 (1)

Meprastore: kwaliteit én trendgevoelig!
Meprastore is zich bewust van het feit dat kwaliteit steeds en steeds belangrijker is. Op deze manier heb je in ieder geval iets aan je nieuwe pannen(set) voor op de langere termijn. Dat is iets dat ik wel zo belangrijk vind bij pannen. De anti-aanbaklagen die voornamelijk gebruikt worden zijn de Eterna stone: deze is 30 keer harder dan de keramische anti-aanbaklaag. Alles voor de beste kwaliteit!

In 1947 begon het allemaal: er werd een volledig nieuwe en moderne fabriek gebouwd voor de productie van aluminium, messing en koperen tafelbenodigdheden zoals bestek, kannen en schalen. Alle producten komen uit Italië en ook dit zorgt voor een betere kwaliteit. In de loop der jaren is het assortiment steeds meer ontwikkeld en uitgebreid. Om altijd de klant te kunnen voorzien heeft Mepra een netwerk van innovatieve jonge ontwerpers verzameld, die continu kijken naar nieuwe producten, kansen en mogelijkheden. Het resultaat? Altijd het meest innovatieve product in diverse prijzen! Vanaf 2015 verkoopt Mepra hun assortiment ook online. Je kan dus wel stellen dat zij het totale plaatje bieden, zowel online als offline!

Wat zijn jouw favoriete pannen? Kies jij voor een bepaalde stijl, kleur of let je alleen op het gebruiksgemak? Ik ben nieuwsgierig!

 

 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Fotobehang op maat voor jouw muur? Muurmode!

We zijn altijd op zoek naar nieuwe trends voor in het interieur,...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *