Keuken inspiratie van Marquardt Keukens

Inspiratie tijd: 2 minuten

De keuken is een plek waar je je meerdere keren per dag bevindt. Vooral in deze tijd van het jaar, rond de feestdagen. Gezellig als gezin de keuken in en kerstkoekjes bakken of een 3, 4, 5, misschien zelfs nog wel meer-gangen diner klaarmaken. Dan wil je dat jouw keuken een fijne plek is om jouw feest maaltijden te bereiden, of je er nou alleen of samen in staat!

Een keuken is niet alleen functioneel

Een keuken wordt soms gezien als een aparte ruimte, die puur functioneel is. Natuurlijk is het belangrijk dat deze goed functioneert, maar hoe tof is het als jouw keuken ook mooi binnen jouw interieur valt en net zo comfortabel en fijn aanvoelt als jouw woon- of slaapkamer? Het is immers een plek waar je ook veel tijd doorbrengt. Een mooie en fijne keuken, motiveert ook extra om je best te doen voor jouw maaltijden. Ook voegt wat extra’s toe aan de herinneringen die jij maakt met jouw familie of vrienden, wanneer je momenten met hen beleeft in een fijne keuken. 

Beleving

Door middel van het werken met bepaalde materialen en vormen, kun je de keuken geheel naar jouw stijl vormen. Heb je een bepaald plaatje in je hoofd van jouw keuken, maar geen idee hoe je dit vorm moet geven, of weet je misschien niet eens wat nou eigenlijk jouw stijl is? Dan kunnen ze bij Marquardt Keukens Zoeterwoude door middel van persoonlijk advies, jouw keuken helemaal op maat en tot in detail vormen tot jouw droomkeuken. Je koopt er niet zomaar een keuken, maar je krijgt er een hele beleving bij. Bij een bezoek aan Marquardt keukens, krijg je direct een “thuisgevoel” wanneer je er binnenloopt. Je vind hier geen ongeloofwaardige kortingen, maar reële en transparante prijzen. Er staat altijd een kopje koffie of thee klaar met een lekker koekje erbij en het personeel helpt je met passie en plezier.

Details maken de sfeer

Zoals ik eerder al noemde kun je door middel van bepaalde vormen, kleuren, materialen en ook met lichtspel al heel wat sfeer creëren. Met warme kleuren en materialen en kleine details kun je bijvoorbeeld een landelijke sfeer creëren. Neem bijvoorbeeld een kraan en gootsteen in koperkleur, dat kan heel bepalend zijn voor welke sfeer jij neerzet. 

Ga jij voor een landelijke stijl, of past een strakke designkeuken met grote oppervlaktes en weinig kleuren meer bij jou? Er is genoeg keuze!

Ik ben benieuwd waar jij voor gaat! Laat het hieronder in de reacties weten.

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Het zou zonde zijn om deze lampen te verbergen in een kap…

We zien steeds vaker dat er wordt gekozen voor verlichting dat bestaat...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *