Grill & impress

Inspiratie tijd: 3 minuten

Stel je voor: je wilt een speciaal etentje organiseren. Dit doe je voor je broer of zus, je partner of vrienden. Het etentje mag net ietsjes chiquer zijn dan normaal, maar toch wil je het nog wel een beetje simpel houden. Grillen is dan perfect! Maak indruk door je vlees of groenten heerlijk te grillen. In deze blog vertel ik je graag wat meer over de handige grill die ik heb gevonden! 

 

Fit Grill Medium Copper

De Fit Grill Medium Copper. Je denkt nu waarschijnlijk: wat moet ik me hierbij voorstellen? De Fit Grill Medium Copper is een compacte elektrische grill. Deze grill zorgt ervoor dat jouw groenten of vlees binnen no time gegrild is! De grill heeft een mooie koperen look. Daar komt de naam ook vandaan. Hiernaast heeft de Fit Grill Medium Copper vele andere voordelen die ik graag met je wil delen!

Minder vet

Een erg groot voordeel aan deze grill is dat je veel minder vet kan grillen! Dit komt doordat je de grill kan kantelen. Er zit een verstelbare voet aan de achterkant van de grill. Deze zorgt ervoor dat de grill naar beneden afloopt. Het vet glijdt dus naar beneden in een speciaal opvangbakje. Dankzij dit accessoire is jouw gerecht tot wel 42% minder vet! Dit gebaseerd op het grillen van hamburgers met 15% vet (113 g). 

Makkelijk schoon te maken

Alle Fit Grillplaten hebben een verbeterde anti-aanbaklaag. Deze laag zorgt er niet alleen maar voor dat de plaat makkelijk schoon te maken is. Het zorgt er namelijk ook voor,  dat de plaat in één wipe schoon is! Schrobben hoeft voortaan dus niet meer. De plaat kan niet losgemaakt worden en dus niet in de vaatwasser. Maar dat geeft niets! Hierdoor worden de platen veel sneller warm en schoonmaken is een eitje, pak gewoon een keukenpapiertje terwijl de plaat nog warm is en klaar is kees. Geen enkel gedoe meer met opruimen! 

Opbergen is geen probleem meer

Grills zijn meestal van groot formaat en onhandig ergens op te bergen. Dit is geen enkel probleem bij de Fit Grill Medium Copper! De grill is namelijk ook verticaal op te bergen. Super handig dus! Je kunt dus zelfs ruimte besparen met deze grill. 

Waar is deze grill te verkrijgen?

De Fit Grill Medium Copper is op vele verschillende sites verkrijgbaar. De makkelijkste manier om deze grill aan te schaffen is via Bol.com. Ben je misschien op zoek naar leuke recepten of andere inspiratie? Bekijk dan even de Instagram van George Foreman. Of ben je benieuwd naar alle andere producten? Bekijk de George Foreman site! George Foreman heeft namelijk verschillende soorten en maten grills die misschien wel bij jou passen! 🙂

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden van deze top grill? Vergeet dan zeker geen kijkje te nemen op Bol.com !

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Inspiratietips voor je studentenkamer

Regelmatig schrijven gastbloggers een artikel op Furnlovers. Hierin worden de meest inspirerende...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *