Glazen en karaffen

Inspiratie tijd: 3 minuten

Op het gebied van interieur is er ontzettend veel uit te lichten. In deze blog wil ik wat meer aandacht geven aan glazen en karaffen. Ik zie namelijk steeds vaker dat men kiest voor mooier glaswerk, servies en dergelijke. Niet zo gek ook, want wat is nou leuker dan een mooi gedekte tafel?

Glazen en karaffen

Er zijn veel soorten glazen en karaffen…. De ene zijn wat mooier dan de ander, maar dat is en blijft natuurlijk ook een persoonlijke kwestie. Als je je gasten bijvoorbeeld wat water wilt geven, is het wel zo leuk als je dit kunt doen met een mooie karaf en een uniek glas, toch?! Ik zal je een aantal van mijn favorieten laten zien.

#1 Normann Copenhagen Motion karaf

Deze glazen karaf heeft een opvallende vorm. Je kunt kiezen voor een klein formaat (0,3 liter) of een groot formaat (1,3 liter). De karaf is van het merk Normann Copenhagen en dit merk heeft altijd mooie en unieke ontwerpen. Ik vind het super mooi!

Sterkonline1
#2 Eva Solo Fridge karaf

Deze karaf kun je gebruiken voor water, sap, maar ook ijsthee bijvoorbeeld. Er zit een speciale neopreen hoes omheen, zodat de inhoud nog langer koud blijft. Ideaal ook: deze karaf kun je in vrijwel elke koelkast plaatsen!

Sterkonline2

#3 Eva Solo Decanter karaf

Deze karaf is mijn favoriet: wat een mooie vorm! Deze karaf is ideaal voor wijn, want als de wijn in de karaf wordt geschonken, loopt het door kleine gaatjes in de geïntegreerde trechter en langs de binnenwanden van de karaf. Hierdoor komt er zuurstof in de wijn en wordt de smaak nog beter.

Sterkonline3

En, dan… uiteraard de glazen! Ik kwam glazen tegen van Puik-Art en ook weer van Normann Copenhagen die ik erg mooi vind. Het is ook echt een keer wat anders dan ‘normale’ glazen.

Deze onderstaande glazen zijn van Puik-Art. Je kunt deze eigenlijk gebruiken voor van alles: wijn, water, whiskey… wat je ook maar wilt!

Sterkonline4

Dit zijn de glazen van Normann Copenhagen. Ook weer een mooie vorm!. Niet alleen fijn om uit te drinken, maar ook leuk als decoratie. 😉

nc_food_m_sli_2

Heb jij mooie glazen en karaffen? Ik ben benieuwd! Anders is het zeker een aanrader om een kijkje te nemen bij Sterk Online!

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Sterk Online. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Het merk Quax bij Baby Plus

Wij vinden het altijd leuk om op zoek te gaan naar nieuwe...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *