Een mooie koffiecorner in je interieur

Inspiratie tijd: 3 minuten

Ik kan niet zonder koffie – heerlijk om mee op te staan, maar ook om natuurlijk tussendoor even een break in te lassen. We ontkomen er niet aan dat we momenteel meer thuis zijn en dan is het wel zo fijn als je ook thuis lekkere koffie hebt. Niet alleen lekkere koffie, maar de koffiemachine zelf moet er natuurlijk ook mooi uitzien. Onlangs kwam ik in aanraking met Solis en zag ik een prachtige koffiemachine. Ik ben verliefd en mega enthousiast. Daarom wil ik je er in deze blog meer over vertellen. Laten we beginnen! 

De Barista Perfetta Plus van Solis 

Zoals ik net al even noemde, was ik direct enthousiast over de Barista Perfetta Plus van Solis. Je kent het wel… je zit ergens in een leuke koffiebar en daar krijg je de lekkerste koffie. Of wat dacht je van een heerlijke volle cappuccino met zo’n lekkere laag melk? Ik dacht: dat wil ik thuis ook! Met de Barista Perfetta Plus ben je zélf net een echte Barista. Met een filterdrager en de professionele stoompijp maak je de lekkerste koffietjes! 

Met deze koffiemachine kun je dus alles maken wat je nodig hebt op het gebied van koffie. Denk aan een espresso, cappuccino of een andere koffievariatie. Het is een halfautomatische espressomachine die mega snel werkt. Binnen 40 seconden is het apparaat namelijk opgewarmd en binnen één minuut kun je al genieten van jouw warme kop koffie, espresso of cappuccino. 

Wat ik verder zelf ook erg fijn vindt, is dat het niet te veel ruimte in beslag neemt. Het is een compact koffieapparaat die erg toegankelijk is in zijn gebruik. Het wordt geleverd met een RVS melkkan, zodat je zelf een heerlijke cappuccino kunt maken. Het apparaat is namelijk voorzien van een professionele stoompijp. Ideaal! Verder krijg je er een doseerlepel en tamper bij, zodat je zeker weet dat je de juiste hoeveelheid koffie gebruikt.

Drink koffie zoals jij dat wil

Je kunt precies zelf kiezen hoeveel koffie jij per kopje wil. Dat geldt ook voor de hoogte van de brouwtemperatuur. Je hoeft het maar één keer in te stellen, want vervolgens wordt de informatie opgeslagen. Na 10 minuten schakelt de Solis Barista Perfetta Plus naar de stand-by modus. Maar dit kun je ook zelf veranderen naar 30 of 120 minuten. 

Creëer een leuke koffiecorner

Om het extra gezellig te maken in je huis, is het natuurlijk leuk om de koffiehoek gezellig aan te kleden. Denk aan leuke koffiekopjes, een kaarsje of een plant. Zo is het geen straf om een lekkere kop koffie, cappuccino of espresso te maken. Plaats alles bij elkaar op een mooi dressoir of kastje en creëer op deze manier een centraal punt in je huis. 

 

Hou jij ook zo van lekkere koffie? En wat vind je van deze prachtige koffiemachine van Solis? Ik ben benieuwd! Voor meer informatie verwijs ik je graag door naar de website. Daar vind je namelijk alle verdere informatie die je nodig hebt! Liefs. 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Een leuke aanvulling op élk feest

Als je een feest gaat organiseren, dan komt er een hoop bij...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *