De leukste keukentrends!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Wat zijn momenteel de trends voor in de keuken? Welke kleuren zijn er in bijvoorbeeld? Het is belangrijk om je keuken up to date te houden, omdat dit een plek is waar je vaak bent. Erg leuk dus om de keuken helemaal naar jouw wens te hebben, toch? In deze blog lees je alles over de keukentrends. laten we beginnen!

De keuken als hart van het huis!

Wie van koken, lekker eten en gezelligheid houdt snapt als geen ander dat de keuken een belangrijke plek is. Hier kom je samen en vertel je alles wat je kwijt wil aan elkaar en maak je de leukste dingen mee! Veel verschillende keukens, maar wat is jouw favoriet? Ga je liever voor en donkere keuken met als voorbeeld plankjes met leuke accessoires erop? Of ga je voor een strakke spierwitte look? Deze keuze ligt natuurlijk helemaal bij jou, maar wat zijn de nieuwe trends?

Mooiste en nieuwste keukentrends

Je krijgt er maar geen genoeg van.. marmer! Marmer in je keuken geeft het een hele sfeervolle, maar ook luxe uitstraling! Marmer is van natuurlijk materiaal, waardoor het bij elke huisstijl past! Je kan dit ook leuk combineren met accessoires! Messing en metallic look worden ook steeds populairder. Het is een echte eyecatcher! Je keuken krijgt een hele andere uitstraling! je kan het ook terug zien in bijvoorbeeld kranen en kastjes bijvoorbeeld.

Waterontharder

Een Waterontharder is erg van belang in jouw keuken! Dit is belangrijk als jij een nieuwe keuken gaat uitzoeken, maar ook als jij al een keuken hebt. Je wil namelijk toch ook liever geen kalk? Denk aan je waterkoker, kraan of koffiezetapparaat. Hier komt enorm snel kalk in terecht. Maar met het hebben van een Waterontharder zal je dan ook snel een verschil merken. Hoe krijg je dit zo snel mogelijk weg en hoe zorg je ervoor dat het ook weg blijft? Met de waterontharder zorg je ervoor dat de kalk verdwijnt en hierdoor wordt het water als het ware ook zachter. Het heeft ook een betere smaak!

Je ziet ze steeds meer!

Je ziet steeds vaker en vaker dat veel mensen een zwarte keuken hebben! Dit is echt de 2020 keukentrend. Het geeft direct een sfeervolle look en dit is wat mensen graag willen! Je kan kiezen voor een compleet zwarte keuken met bijvoorbeeld zilveren of gouden handvatten. Vooral als je gaat voor een zwarte keuken is een Waterontharder wel een aanrader, omdat je anders snel kalkaanslag ziet in bijvoorbeeld de gootsteen. 

Liever niet je hele keuken zwart? Dan kan je er ook voor kiezen om alleen zwarte accenten in je keuken te nemen. Of ga voor een zwart keukeneiland en een witte keuken. Wat het wel is met zwart.. het past bij elk huis en elk interieur! Wil je na een tijdje je interieur veranderen? Geen probleem, want je keuken past bij alles. Ideaal! 

Als je jouw keuken gaat veranderen, is het in ieder geval belangrijk om alles goed te onderhouden. Op deze manier heb je lang plezier van jouw keuken en ziet alles er netjes uit. Ik vind het echt een belangrijke tip om de Waterontharder te installeren. Hiermee wordt veel onderhoud in een keer uit handen genomen en je hoeft er verder ook niet meer naar om te kijken. Heel erg handig dus!

Wil jij wat meer informatie over de waterontharder? Neem dan eens een kijkje op de site! Hier vind je ook veel reviews, zodat je een goed beeld hebt van wat het precies inhoud. Wat vonden jullie van de inspiratie over de keukens? Let us know!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Budget wonen

Wie houd er nou niet van budget wonen, iedereen wil wel een...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *