De keuken: een verbindingsplek in huis 

Inspiratie tijd: 3 minuten

De keuken is vaak de plek waar je met zijn alle samenkomt in je huis. Simpel gezegd is het de verbindingsplek. Aangezien de keuken zo belangrijk is, wil je natuurlijk wel dat deze er nog op en top uitziet en te gebruiken is. Kijk eens naar je keuken. Hoelang heb je deze al? Na zo’n 10 á 15 jaar mag er wel een keer een nieuwe in! Waar wacht je nog op? Geen idee waar je moet beginnen met het uitzoeken van een nieuwe keuken? Ik help je graag op weg! 

Waarom eigenlijk een nieuwe keuken? 

Het klinkt misschien heel voor de hand liggend, maar waarom wil je nu een nieuwe keuken? Het hoeft natuurlijk niet altijd alleen maar te zijn dat je keuken te oud is. Misschien heb je wel te weinig opbergruimte of vind je de indeling helemaal niets! Dit is ook een goede reden om een nieuwe keuken uit te zoeken. Bekijk dus goed wat je anders zou willen aan jouw keuken en maak eventueel een lijstje! 

 

Wat is nu jouw stijl? 

Soms is het erg lastig om jouw stijl te bepalen. Je kunt dan het beste naar inspiratie gaan zoeken. Bekijk op internet of in magazines naar keukens, die jij tof vindt! Je kunt van jouw favorieten een moodboard maken. Pinterest is hier de perfecte app voor! Maar je kunt het natuurlijk ook gewoon op papier doen en gaan knutselen!  😉 

Het type keuken

Wat voor opstelling wil jij in jouw keuken? Dat is ook iets waar je goed over nadenken. Wil jij een keukeneiland, of gewoon een rechte keuken? Misschien wil jij wel een u-keuken, of een hoekkeuken? Er is zoveel keus! Bekijk goed wat ideaal is voor jou, maar natuurlijk moet het ook realistisch zijn in jouw huis. Wil je een keuken op maat? Oosterom keukens is dan perfect voor jou! Oosterom keukens heeft exclusieve keukens op maat, die passen bij jouw smaak en levensstijl!

                  

 

You found your perfect kitchen!

Heb je jouw perfecte keuken gevonden? Super! Maar misschien ben je nu benieuwd, hoe de keuken eruit ziet in real life? Dat kan bij Oosterom keukens! Je kunt naar de showroom in Roosendaal om jouw ideale keuken bekijken. Hier kun je met de materialen in contact komen en verschillende apparatuur bekijken. Ben je nu écht helemaal weg van die keuken? Oosterom keukens monteert deze bij jouw thuis! 

 

Heb ik je een beetje opweg kunnen helpen? Ik hoop het wel! Ben je nu benieuwd naar de exclusieve keukens van Oosterom keukens? Neem snel een kijkje op de website!    

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Tips bij het kiezen van jouw droomkeuken!

Het kiezen van een keuken kan erg lastig zijn. Ze kunnen erg...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *