Alles voor je keuken!

Inspiratie tijd: 3 minuten

De keuken is een centrale plek in huis. Je maakt er dagelijks gebruik van en dan wil je natuurlijk wel dat alles naar wens is in jouw keuken en past bij jouw smaak. Denk hierbij aan het apparatuur en het gebruiksgemak daarvan. Maar het oog wilt natuurlijk ook wat! Accessoires mogen zeker niet ontbreken in de keuken. Ik was op zoek naar inspiratie voor de keuken en kwam prachtige foto’s en leuke ideeën tegen. Dit wil ik graag met jou delen!

Tips voor de keuken

Het is belangrijk dat de keuken goed past bij de rest van je huis. Op deze manier zorg je er namelijk voor dat er één lijn in zit en dat het een mooi geheel is. Ik vind dat erg belangrijk! Zo creëer je tevens een bepaalde rust in huis. Zoals je weet zijn er eindeloos veel mogelijkheden in keukens: kies je voor een lichte keuken of spreekt een donkere keuken je meer aan?
Ik vind een lichte keuken erg mooi. De ruimte lijkt dan al snel groter en je kan eindeloos blijven combineren met allerlei kleuren. Zo kwam ik deze keuken tegen bij Vtwonen.

xx

Combineer wit met blauw!

Als je kiest voor een witte keuken, dan is het een tip om dit te combineren met een blauw servies bijvoorbeeld. Er ontstaat meer sfeer, maar je houdt het toch clean! Dit servies van iitala Teema vind ik echt prachtig! Denk hierbij aan diverse tinten blauw: zachtblauw, groenblauw… Je kan het zo gek nog niet bedenken! Ook leuk te combineren met natuurtinten. Welke kleuren zou jij kiezen?

Ik vind het ook erg leuk om te kiezen voor verschillende soorten tinten van een bepaalde kleur in borden en glazen, zoals je net hebt gelezen. Maar daarbij kan je ook mooie kaarsen, bloemen en vazen plaatsen op tafel. Doordat wit erg neutraal is kan je het goed combineren met allerlei andere kleuren.

Blog keuken 2

Accessoires voor in de keuken

Je ziet het steeds vaker voorbij komen: de trend met metalen draden. Als je Furnlovers al een tijdje volgt, dan heb je vast door dat wij er helemaal weg van zijn! Zo is deze onderstaande fruitmand echt super! Leuk om te gebruiken op de eettafel. Naast zo’n fruitmand kan je ook kiezen voor veel andere accessoires. Meer lezen over de trend met draden? Lees dan dit blog (nog) eens! Denk aan leuke servetten, kaarsen op de eettafel, tegels op de wand, leuke handdoeken en theedoeken en ga zo maar door! Zo kan je bijvoorbeeld je tafel opvrolijken met accessoires voor een bepaald diner. Ook leuk voor de feestdagen!

Blog keuken 3

Laat jouw servies zien!

En, hoe zit het met jouw servies? Heb jij prachtige borden, glazen en dergelijke? Laat het dan vooral zien! Kies bijvoorbeeld voor een mooie kast waar je jouw servies neer kan zetten. Dit zorgt daarnaast het ook voor veel sfeer!

Ik kwam deze kast tegen bij Robin Design van het merk Kare. Het is een kast van hout met één deur. In deze kast kan je uitstekend al het servies kwijt en op deze manier ziet het er erg leuk uit! Een echte aanwinst voor je interieur. Op de foto hieronder is een vrij donker interieur te zien waar de kast in staat. Echter kan het ook prima gecombineerd worden met een lichte interieurstijl!

Blog keuken 4  Blog keuken 5

Ik ben erg nieuwsgierig hoe jouw keuken eruit ziet! Heb je bijvoorbeeld leuke accessoires of heb je een handige tip die je graag wilt delen? Laat het me weten door een bericht te plaatsen op Instagram en tag @Furnlovers daarin. Ik ben erg benieuwd!

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De mooiste kinderitems voor in de kinderkamer: Mevrouw Aardbei

Zoals jullie weten zijn wij gek op inspiratie voor de kinderkamer. We...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *