5 redenen waarom de Amfa4000 zo belangrijk is!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Water… je komt het overal tegen zonder dat je het zelf eigenlijk door hebt. In de keuken, badkamer en het toilet. Ook gebruik je het veel vaker dan je door hebt. Hierdoor ontstaat al snel kalkvorming. Als je een waterontharder, zoals de Amfa4000, in huis hebt kom je al heel stuk verder! Waterontharder zet namelijk hard water om naar zacht, door het kalkgehalte te verminderen. Hoe maak jij je leefomgeving beter met Waterontharder? En hoe werkt de waterontharder precies? Ik geef je hieronder 5 tips!

 

#1: Meer aandacht aan je planten

Je kamerplanten verdienen extra aandacht en hebben uiteraard ook water nodig. Wist je dat planten het beter doen met water waar weinig tot geen kalk in zit? Hierdoor zullen je planten ook langer blijven staan en heb je er langer plezier van. Planten zorgen natuurlijk ook voor meer zuurstof wat ook erg belangrijk is. 

#2: Water en kinderen

Water is erg gezond voor iedereen, maar natuurlijk ook voor je kinderen. Als zij graag water of bijvoorbeeld aanmaaklimonade drinken zal hier ongemerkt snel kalk in zitten. Het is belangrijk om in ieder geval zoveel mogelijk te voorkomen dat je water met te veel kalk drinkt. Gezondheid staat boven alles! 

 

#3: Keuken en kalk

Je staat zelf bijna elke dag in de keuken om te koken of een ontbijt klaar te maken. Hier heb je vaak natuurlijk regelmatig water voor nodig en bij sommige recepten vragen ze je om een bepaalde hoeveelheid water toe te voegen. Zo heb je zonder dat je het door hebt kalk in je eten. Ook dat wil je natuurlijk niet. Zorg daarom voor schoon water, ook in je eten!

Als het gaat om jouw kleding wil je er zo lang mogelijk plezier van hebben. Het is dus belangrijk dat je er secuur mee omgaat en bijvoorbeeld ook het juiste wasprogramma kiest en je kleding niet (onnodig) te veel wast. Daarnaast heeft het ook een positief effect op kleding wanneer jouw water minder kalk bevat. De reden waardoor je kleding soms nog wat stug blijft is, omdat er kalkdeeltjes achterblijven op je kleding. 

 

#5: Huishoudelijk apparatuur

Naast dat je liever niet te veel kalk binnen wil krijgen, is het ook belangrijk dat je lang plezier hebt van jouw huishoudelijke apparaten. Te veel kalkaanslag zorgt ervoor dat het niet meer optimaal werkt. Neem bijvoorbeeld een waterkoker of jouw koffiezetapparaat. 

 

Hoe werkt de Amfa4000? 

Bij de Amfa4000 wordt gebruikgemaakt van een moderne en duurzame techniek. Hierdoor ontstaat een sterk veld in een compacte behuizing. Het is dus echt een krachtig en klein toestel, die je ook in kleine ruimtes kunt monteren. Je hoeft niets moeilijks te veranderen aan de buizen of iets dergelijks. Binnen no-time heb jij jouw Waterontharder geïnstalleerd. Met een enorme kracht zorgen de tegenovergestelde velden ervoor dat calcium en magnesium niet kristalliseren en er dus ook geen harde kalklaag ontstaat. Wat de Amfa4000 vervolgens doet? Het onderdrukt de negatieve effecten van calcium en magnesium. De kalk hecht zo niet meer aan jouw apparaten en buizen. Het resultaat? Uiteraard kan kalkaanslag nooit 100% voorkomen worden, maar het wordt in ieder geval wél aanzienlijk verminderd. Wil je meer weten? Neem dan eens een kijkje op de website van Waterontharder en/of bekijk alle ervaringen

 

Dit waren slechts vijf redenen, maar het zijn er nog veel meer! Ervaar het zelf ook. Bestel de Amfa4000 eenvoudig via de website! 

 

 

 

 

 

 

 


 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Hoe richt je een woonkamer in met een (grote) televisie?

We kennen het ‘probleem’ allemaal wel: de televisie in een interieur. Hoe...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *