Het is altijd tijd voor koffie

Inspiratie tijd: 3 minuten

Wij zijn enorme koffie fans bij Furnlovers. Of het nou gaat om een espresso, normaal kopje koffie, cappuccino Iced latte. Het gaat er bij ons wel in, warm of koud. Het eerste wat wij doen wanneer we opstaan is een kop koffie drinken en zodra we op ons kantoor zijn vind je ons gelijk in de keuken om koffie te maken. Na het verhuizen naar een nieuw kantoor was daarom een goede koffieautomaat essentieel voor ons! We vonden de perfecte automaat van Krups en delen graag ons enthousiasme met je.

Krups

Wij hebben gekozen voor het merk Krups. Ken jij het al? Krups is van origine een Duits bedrijf dat in 1846 werd opgericht en bekend is geworden om zijn hoogwaardige huishoudelijke apparaten, met name koffiemachines. Het bedrijf heeft zich inmiddels gevestigd als een internationaal en toonaangevend fabrikant van koffiemachines en is bekend om zijn innovatieve technologieën en gebruiksvriendelijke producten. Krups biedt een breed scala aan koffiemachines, van volautomatische machines tot espressoapparaten, om aan de behoeften van elke koffieliefhebber te voldoen. Het bedrijf staat bekend om de hoge kwaliteit, mooie prestaties en uniek design én is een populaire keuze onder consumenten over de hele wereld. 

In een handomdraai

De Krups Intuition Experience+ EA877D van Krups is de nieuwste automatische espresso- en koffiemachine van Krups die is ontworpen om perfecte koffie te brouwen. Dit is het model dat wij hebben gekozen, vanwege een hoop voordelen. De machine beschikt over een ingebouwde volautomatische melkopschuimer, waarmee je in een handomdraai cappuccino’s en lattes kan maken, is eenvoudig te bedienen via het touch display met slide technologie en de druktoetsen en heeft een ingebouwde bonenmaler voor verse koffie. 

De keuze is reuze!

Wat ook superhandig is, is dat de koffieautomaat persoonlijke instellingen kan opslaan voor een nóg snellere bereiding. Zo kun je tot wel 8 persoonlijke gebruikersprofielen creëren, waarin je de sterkte, hoeveelheid melk en koffie naar wens kunt aanpassen. Daarbij beschikt de Krups Experience+ over 21 warme én koude koffiedranken. Van een romige cappuccino of krachtige espresso tot een verkoelende Iced Latte; er is voor ieder wat wils.

Hoogwaardig en strak design

De Krups Experience+ kenmerkt zich verder door het strakke roestvrijstalen design en afwerking. Ook handig: dit is de stilste volautomatische koffie van Krups. Zo stoor je geen collega’s tijdens het bellen of een meeting. De intuïtieve licht indicatoren begeleiden je verder niet alleen stap voor stap tijdens het bereiden van je favoriete koffie, maar ook tijdens het onderhoud en het bijvullen van de machine. 

Kortom, als je op zoek bent naar een kwaliteits koffiemachine met veel functies, is de Krups Intuition Experience+ EA877D een uitstekende keuze. De automaat biedt de mogelijkheid om heerlijke koffie en melkdranken te maken vanuit je eigen keuken zoals je in een restaurant of café krijgt en dat is de investering zeker waard! 

Tip: Als je regelmatig onderhoud uitvoert, kun je genieten van consistente prestaties gedurende de levensduur van de machine. Daarbij zijn de koffiemachines van Krups tot wel 15 jaar te repareren. 

Functies van de Krups Intuition Experience+ EA877D

Om nog even alles op een rijtje te zetten sommen we het voor je op. De Krups Experience+ EA877D beschikt over de volgende functies:

  1. Volautomatische melkopschuimer voor het maken van cappuccino’s, warme lattes en iced lattes;
  2. 18 warme én 3 koude koffierecepten;
  3. Touch display met slide technologie en druktoetsen voor eenvoudige bediening;
  4. De stilste koffiemachine van Krups;
  5. Tot wel acht gebruikersprofielen om persoonlijke instellingen op te slaan voor snellere bereiding;
  6. Gesloten zetgroep met automatische reiniging waardoor je zelf weinig onderhoud hoeft te plegen;
  7. Automatische uitschakeling na gebruik;
  8. Programmeren van koffiesterkte en -hoeveelheid;
  9. Uitneembare afvalbak voor gemakkelijk verwijderen van koffiedik;
  10.  Aroma-systeem voor optimale smaakbeleving.

Wij zijn enthousiast over de automaat om de functies, maar ook zeker door het stijlvolle RVS design. De automaat is een echte blikvanger in de keuken! 

Hoe drink jij je koffie het liefst? Ben jij altijd in voor een heerlijke cappuccino? Dan is de Krups Intuiton Experience+ EA877D echt iets voor jou!

 

Written By
More from Furnlovers

Prefab tuinkantoren op maat: creëer jouw droomwerkplek met The Great Outdoors!

Anno 2023 werken we allemaal meer thuis. Een fijne werkplek is daardoor...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *