Een strakke keuken met verborgen functies

Inspiratie tijd: 4 minuten

Loop jij er tegenaan dat jouw koelkast veel ruimte in beslag neemt in je keuken? Of dat je keuken uit allerlei losse onderdelen/spullen bestaat, waardoor het wat rommeliger oogt? Dan kan ik jou uit de brand helpen met de perfecte oplossing: een ingebouwde koelkast in je keuken! Je loopt niet meteen tegen een enorme koelkast aan en toch heb je verborgen veel koelruimte. Er zijn allerlei voordelen aan een inbouwkoelkast, lees mee om erover te horen!

Inbouwkoelkasten

Een opgeruimde keuken, dat willen we allemaal! Ik kan me er erg aan storen als de keuken rommelig oogt door alle verschillende apparaten en spullen in het zicht. Om deze reden heb ik besloten om me eens te verdiepen in inbouwapparatuur. Dit oogt een stuk strakker en minder rommelig! Onlangs kwam ik in aanraking met Liebherr. Wil jij optimaal koel comfort, een gemakkelijke bediening en energiebesparing? Dan is dit zeker een tip. Liebherr heeft veel verschillende inbouwkoelkasten zodat je altijd een koelkast kunt vinden die op jouw wensen aansluit. Welke koelkast je ook kiest, elke Liebherr heeft de volgende voordelen:

  • De beste koeling voor extra lange versheid
  • Lage verbruikskosten door een zuinig energielabel
  • Een laag geluidsniveau, ideaal voor een open keuken
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Gratis 7 jaar zekerheid 

Geniet nog meer van je etenswaren

Nu vraag je je misschien af: wat is er nou zo speciaal aan de koelkasten van Liebherr? De nieuwe ingebouwde koelkasten hebben veel slimme functies die altijd handig zijn. Zo bieden de koelkasten met BioFresh de beste bewaaromstandigheden, waardoor je eten extra lang goed blijft. Denk bijvoorbeeld aan vis. Dit kan snel gaan ruiken en over de datum raken, maar in de koelkasten van Liebherr kan je dit zeker drie dagen vers houden! Niet alleen vis, maar ook vlees kan je bijvoorbeeld lang vers houden, waardoor je maar liefst zes dagen lang vers vlees hebt. Ook groenten en fruit blijven in een koelkast met BioFresh veel langer vers. Dankzij een hoge luchtvochtigheid kun je ze vaak wel drie keer langer bewaren. Er zijn nu zelfs koelkasten die een koele waternevel genereren die als een wolk over je groenten en fruit neerdaalt. Dit zorgt voor een grandioze versheid en een echt wow-effect.

Praktisch in elk oogopslag

Alle koelkasten bieden veel ruimte en zijn flexibel in te delen, waardoor je makkelijk al je boodschappen kwijt kan – zonder dat het rommelig gaat ogen. De flessenhouder is ook een fijne toevoeging en zeer praktisch in gebruik. Daarnaast bevatten de koelkasten ook allerlei smart functies – bekijk deze video voor meer! Al deze functies zijn gemakkelijk te bedienen via je telefoon, hoe handig?! 

Een ander mooi voorbeeld is de infinity spring: hier houd je jouw glas onder en dan komt er koel en verfrissend water uit. Zo heb je altijd koud water binnen handbereik. In combinatie met de icemaker ben je altijd verzekerd van een heerlijk koud drankje! 

Jouw koelkast, jouw stijl 

Een voordeel aan een koelkast achter deuren, is dat het nooit verkeerd zal staan of niet bij de rest van de keuken zal passen. De koelkasten staan dus mooi in iedere keuken, ook bij jou! Omdat het een ingebouwde koelkast is, neemt het weinig extra ruimte in beslag en kan jij genieten van een stijlvolle keuken. Er zitten tevens lades in, waardoor je makkelijk en snel wat uit de koelkast kan pakken. Je hoeft dus niet op zoektocht te gaan in je eigen koelkast of alles stapelen – er is genoeg ruimte. 😉 

Hoe mooi is bijvoorbeeld de onderstaande koelkast? Zoals je ziet blend het perfect in de keuken. 

Nog meer inspiratie… 

Hou jij van een warme uitstraling als het gaat om de keuken en dus ook de koelkast? Dan vind ik de onderstaande setting echt perfect. Het oogt warm, natuurlijk en stijlvol. En, de koelkast past hier ook weer super in het geheel. 

Colour your life! Wat kleur in je interieur is altijd een goed idee. Ik vind deze groene kleur heel mooi én het past bovendien goed bij de huidige interieurtrends.

Meer weten over de mogelijkheden? Bekijk dan de website van Liebherr! Ik hoop dat ik je heb mogen inspireren. 😉

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Mag het lichtje aan?

Vroeg donker en Sinterklaas die weer in ons land is.. Bij ons thuis...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *