Een duurzaam design met HarvestFresh technologie van Beko

Inspiratie tijd: 3 minuten

Iedereen heeft thuis of op kantoor wel een koelkast. En, logisch ook – want we kunnen niet zonder! Ze helpen bij het bewaren van voedsel en dranken op een veilige en gecontroleerde manier, waardoor ze vers blijven en langer meegaan. Ook voor op ons nieuwe kantoor gingen we op zoek naar een koelvriescombinatie. Er zijn veel verschillende soorten koelvriescombinaties, elk met hun eigen unieke functies en voordelen. In deze blog delen we meer over onze zoektocht en de koelkast die we uiteindelijk gekozen hebben, namelijk van Beko! Lees je mee?

Beko

Tijdens onze zoektocht naar een geschikte koelvriescombinatie kwamen we, zoals ik in de inleiding al kort aangaf, terecht bij Beko. Ben jij al bekend met dit merk? Ik vertel je er graag meer over! 

Beko is een populair en gerenommeerd merk van huishoudelijke apparaten, waaronder koelvriescombinaties. Het merk biedt een breed gamma met koelvriescombinaties, van instapmodellen tot aan modellen met geavanceerde functies en technologieën. Dit maakt het gemakkelijk om de perfecte koelvriescombinatie te vinden die aan je specifieke behoeften voldoet. Kortom, Beko is een uitstekend merk voor koelvriescombinaties en sprak ons ook erg aan. Door het aanbod van verschillende modellen, functies en technologieën, is er voor iedereen eigenlijk wel een passende Beko koelvriescombinatie te vinden. Bij het kiezen van een koelvriescombinatie is het belangrijk om te overwegen hoeveel ruimte je hebt, hoeveel opslagruimte je nodig hebt en hoeveel energie je wil besparen. Door deze factoren in overweging te nemen, kun je de juiste koelvriescombinatie kiezen die aan al je behoeften voldoet. De afgelopen twintig jaar heeft Beko zich gefocust op innovatie om het leven van hun klanten gemakkelijker en gezonder te maken. Het is ontzettend inspirerend om te zien welke stappen dit mooie bedrijf maakt, welke producten ze ontwikkelen en waar ze op de dag van vandaag staan!

HarvestFresh

Laten we eens gaan kijken naar onze mooie én fijne nieuwe aanwinst van Beko! Wij hebben gekozen voor de Beko B5RCNE365HXB. Dit model is een koelvriescombinatie met een NoFrost-vriezer. Dit betekent dat er geen rijp op de vriezer ontstaat, waardoor de vriezer makkelijker schoon te maken is en het voedsel langer vers blijft. Heel fijn! 

Deze koelvriescombinatie is uitgerust met inox, wat een stijlvolle en moderne afwerking geeft en gemakkelijk te reinigen is. Het koelgedeelte is voorzien van verstelbare planken en deuren, handige opbergruimtes en van een speciale lade voor groenten en fruit voorzien van de HarvestFresh™ technologie. De lade zorgt ervoor dat je tot wel 5 dagen langer kan genieten van verse groenten die knapperig fris blijven en fruit wat lekker zoet blijft. 

Door de NoFrost-technologie en de efficiëntie is deze koelvriescombinatie een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke koelvriescombinatie. Een koelkast of vriezer met no-frost heeft geen ijsvorming in het vriesgedeelte en hoef je dus nooit te ontdooien. Het vriesgedeelte blijft geheel ijsvrij. Vochtige lucht wordt met een ventilator uit de vriezer gezogen, voordat het de kans krijgt om zich vast te zetten als een laagje ijs. Daarnaast is de inox afwerking een extra bonus, die de keuken een moderne en stijlvolle uitstraling geeft. 

Energiezuinig

Wat ook voor ons belangrijk was bij het kiezen van de juiste koelvriescombinatie, is dat het een energiezuinige en duurzame combinatie is. Vroeger stonden dit juist erom bekend dat het veel energie kostte. Gelukkig is dat tegenwoordig helemaal veranderd en is het een stuk zuiniger in verbruik.

 

Ga jij ook voor een koelvriescombinatie die voorzien is van een HarvestFresh™ lade? We hopen dat deze informatie je heeft geholpen bij je keuze!

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

On trend: Velvet & Velours

Januari, de maand waarin bij de meeste mensen de feestversiering het huis...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *