De keuken die bij jou past!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Heb jij eindelijk tijd en budget voor die verbouwing waar je zo naar verlangde? Of ga jij misschien wel verhuizen en mag je een nieuwe keuken shoppen voor in je nieuwe huis? Een nieuwe keuken uitzoeken is niet niks, een keuken moet je namelijk jarenlang plezier geven. Kan jij wel wat tips en inspiratie gebruiken? Lees dan snel verder! 😉

 

Bepaal jouw stijl

Wanneer je gaat kijken voor een keuken, moet je natuurlijk wel bij het begin beginnen. Weet jij namelijk wel wat jouw stijl is? Er zijn namelijk veel verschillende soorten keukens. Het gaat van landelijk, industrieel, tot Scandinavisch en ga zo maar door. Om precies te weten wat bij jou past, kun je naar verschillende factoren kijken. Om te beginnen kun je kijken naar de stijl van de rest van het huis. Kleuren of opvallende tegels kun je proberen terug te laten komen in de keuken, zodat jouw stijl goed naar voren komt. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je helemaal een andere draai eraan wil geven! Heeft elke kamer een andere stijl? Dan kun je volledig los gaan met de keuken!

 

Om je een klein beetje op de goede weg te helpen, kunnen we eens kijken naar bepaalde stijlen. Zo heb je bijvoorbeeld industrieel. Het herkenbare aan deze stijl is dat er veel donkere kleuren worden gebruikt. Materialen zoals staal passen hier goed bij. Houd jij dus van een strakke zwarte of grijze keuken met metalen greepjes aan de keukenkastjes? Dan is industrieel zeker iets voor jou. Of misschien houd je juist heel erg van lichte kleuren. Hierbij kun je denken aan de kleur beige. Combineer het met rieten accessoires en lichtkleurige keukenkastjes of gouden greepjes! Wil je dit tot in de puntjes doorvoeren? Kies er dan voor om leuke planten te mixen en matchen in de keuken. Hiermee geef je de keuken echt ‘boho vibes’! 

Probeer voor jezelf zoveel mogelijk afbeeldingen en informatie te zoeken. Zo kun je precies afstemmen wat nu helemaal bij jou past! Helpt het jou om een moodboard te maken? Wees creatief en denk buiten de lijntjes. Zo kom je altijd tot de perfecte combinaties! 

Keuken op maat

Jouw ideale keuken is niet altijd kant-en-klaar te vinden. Zo heeft Au Four maatwerk keukens. Hierbij kun je jouw ideale keuken creëren die al jouw verwachtingen overtreffen. Het enige wat jij hoeft te doen, is een keuze maken uit een ruime selectie van luxe materialen en vele kleuren. Bij het ontwerpen van de keuken, wordt er niet alleen gekeken naar de ruimte waar de keuken geplaatst gaat worden. Wil je dus een keuken dat past bij de rest van jouw interieur? Dat is helemaal geen probleem! Au Four denkt graag met je mee hoe dit het best uitgevoerd kan worden! 

Geen enkele keuken bij Au Four is te gek! Elke keuken is hier namelijk uniek. Wat jij kan zien als unieke keukens, ziet een ander namelijk weer heel anders! Jouw droomkeuken is het belangrijkste dat telt. Tijdens het drinken van een lekker kopje koffie, worden jouw wensen besproken, wordt de ruimte van jouw keuken bekeken en krijg je een kleine rondleiding door de showroom. Misschien zitten hier namelijk wel bepaalde materialen of kleuren in, waar jij zelf nog nooit aan gedacht had! Een beetje inspiratie opdoen kan nooit fout gaan! 

Wil jij graag meer weten over de keukens van Au Four? Neem snel een kijkje op hun site en laat je verrassen door alle mogelijkheden die zij jou te bieden hebben!  

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Unieke producten van Fresh Taiwan

Wij vinden het altijd ontzettend leuk om nieuwe merken, bedrijven en webshops...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *