Een cadeau om van te genieten!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Het is weer zover, de feestdagen staan alweer bijna voor de deur. Sinterklaas, kerst en oud & nieuw. Genoeg mooie feestelijke dagen! Ondanks dat deze dagen altijd heel gezellig zijn, kunnen ze je ook erg veel stress bezorgen! Want, wat moet je nu toch allemaal voor een cadeautjes halen?! Soms is je cadeau inspiratie ver te zoeken. Maar geen zorgen, ik help je! In deze blog wil ik je graag meer vertellen over het leukste cadeaupakket! Word je al nieuwsgierig? 😉 

Single pull corkscrew

Wat vind jij altijd het lekkerste drankje tijdens de feestdagen? Zelf ga ik altijd het liefst voor een heerlijk rood wijntje! Wist je dat tijdens de feestdagen, wijn het meest gedronken drankje is? Die fles moet wel een keer opengemaakt worden. En… hoe lekker ik het ook vind, het gaat niet altijd in één keer op. Wat is dan een beter cadeau dan een goede kurkentrekker? De Single pull corkscrew van Vacu Vin is de perfecte kurkentrekker! Deze kurkentrekker heeft drie functies: voor het eraf halen van het folie, de kurk eruit trekken en een bieropener. Super handig!   

Champagne accessory set

Niet zo gek op wijn? Dat maakt helemaal niets uit! Vacu Vin heeft ook de Champagne accessory set. Met deze set open jij jouw fles in een handomdraai, koel je jouw champagne, schenk en berg jij jouw wijn super gemakkelijk op! Met de openaar draai je de fles zelfs open zonder dat de champagne popt! Met de koeler zorg je ervoor dat jouw fles binnen 15 minuten volledig gekoeld is! Klaar voor oud en nieuw. 

Handige wijnkoelers

Wijnkoelers zijn altijd lastig mee te nemen door hoe groot en lomp ze vaak zijn. Daar heeft Vacu Vin iets op bedacht! De wijnkoelers van Vacu Vin zijn super gemakkelijk. Je legt ze voor zes uur in de diepvries, uiteindelijk schuif je de wijnkoeler rondom de fles en klaar! Jouw wijn blijft koel tot de laatste druppel! Naast dat ze zo gemakkelijk zijn, kun je ook kiezen voor een mooi design! Kijk bijvoorbeeld eens naar de Royal Gold wijnkoeler! Deze wijnkoeler ziet er prachtig uit. Heel chique. Ook kun je kijken naar de Artico wijnkoeler. Deze wijnkoeler is niet alleen voor wijn, maar ook voor champagne! Hoe handig is dat! Voor een eigen wijnaccessoires pakket is dit ook echt een must! 

        

Een super giftset! 

Vind je het nu zelf echt té lastig? Geeft helemaal niks! Vacu Vin heeft nu ook een eigen giftset! De Premium wijn set van Vacu Vin heeft alles wat jouw vriendin, buurman, oma, en ga zo maar door, nodig heeft! Deze wijn set bestaat uit een kurkentrekker, een wijnkoeler, een wijn saver en schenker en een wijn schenker en stopper.  Dit is het ideale cadeau! Vind je dit misschien net wat te veel? Of houd je gewoon van wat simpeler, dan heb je ook nog de stainless steel wijn saver gift box. Ik hoor je al denken: ‘wat is dit?’ Dit is een vacuümpomp dat ervoor zorgt dat jouw wijn langer lekkerder blijft! Altijd handig om je fles goed af te kunnen sluiten! 

En heb je al wat meer cadeau inspiratie? Of ben je net als ik gewoon super enthousiast over deze geweldige cadeau’s van Vacu Vin? Ja? Vergeet dan niet even op de site te kijken!       

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Review Geurwolkje: een heerlijke geur in huis!

Ik hou d’r van: heerlijke geurtjes in huis! Denk aan geurkaarsen, geurstokjes,...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *