Dé musthaves voor kerst!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Lieve lezers! We zijn de laatste maand van het jaar binnengestapt en dat betekent… tijd voor alle leuke feestdagen, waaronder kerst! En zeg nou eerlijk: iedereen wil toch een gezellig huis tijdens de feestdagen. Maar wat zijn nou dé musthaves voor jouw interieur tijdens de feestdagen? In deze blog vertel ik je er meer over! 

#1 – Kerstboom 

Allereerst natuurlijk de kerstboom! Het versieren van de kerstboom geeft een gezellige sfeer en het is ook nog eens erg leuk om te doen. Samen met je partner, vriend(in) of gezin! Er zijn veel verschillende soorten kerstbomen: denk aan diverse groottes, materialen en kleuren. Weet jij al of je gaat voor een echte of een neppe kerstboom? Het ziet er allebei erg leuk uit en geeft een fantastisch kerstgevoel. Deze kerstboom versieren met lichtjes, kerstballen en andere leuke accessoires is dan ook echt een aanrader. Maak het persoonlijk. Wie weet heb jij door de jaren heen mooie kerstballen met een verhaal verzameld. Extra tof! 

#2 – Lichtjes 

Lichtjes, die kun jij gebruiken om jouw huis, tuin en meubelen te versieren, mogen niet ontbreken. De lichtjes geeft een extra kerstgevoel. Lichtjes kunnen natuurlijk overal in het huis. Natuurlijk in de kerstboom, maar het staat ook leuk achter de bank of achter de tv. Heb je een speelhoekje voor jouw zoon of dochter? Versier het dan met de leukste lampjes! Zeker een aanrader. Op naar een gezellige kerst!

#3 – Maak het extra gezellig! 

Film/series of een etentje: doen! Maak het gezellig en kijk wat er in deze gekke tijd nog wél kan. Met je gezin een leuke kerstfilm kijken onder een mooi plaid, gourmetten of lekker eten samen koken. En… de matching pyjama’s mogen natuurlijk niet ontbreken. 😉 Op kerstavond stiekem nog een paar cadeautjes inpakken? Koop alvast een heleboel inpakpapier zou ik zeggen ;-)!  Voor nog meer kerstinspiratie en cadeautips raad ik je aan een kijkje te nemen bij OTTO

#4 – Welke kleuren kies jij?

Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om de kleur voor in je huis. Ga je voor de klassieke kerstkleuren: rood, groen, zilver en/of goud? Of ga je dit jaar het anders aanpakken? Wat dacht je van aardse tinten bijvoorbeeld? We zien dat steeds meer mensen kiezen voor bruintinten bijvoorbeeld. Check deze leuke boompjes hieronder! 

#5 – Kaarsen mogen niet ontbreken

Kaarsen zorgen natuurlijk voor veel sfeer en gezelligheid. En, helemaal in de decembermaand is het extra leuk. Je kunt op creatieve manieren kaarsen ophangen of plaatsen in je woonkamer. Zo kun je ook kiezen voor deze leuke wandhangers! 

#6 – Decoratie voor buiten 

Binnen wil je het gezellig maken, maar rondom je huis mag het zeker niet ontbreken. Wist je dat je bij OTTO ook terecht kunt voor buitendecoratie? Ga het vooral eventjes bekijken! 

Hoe ga jij het aanpakken deze kerst? Ziet je huis er al helemaal gezellig uit of moet je nog aan de slag? Wij zijn benieuwd! Laat het ons weten in de comments. 

 

 

 


 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Voordelen van een elementenbank

De winteravonden komen er weer aan! Dit betekent dus dat het tijd...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *