Welke dozen gebruik je voor verzending producten?

Inspiratie tijd: 2 minuten

Ben jij toevallig net een nieuw bedrijf begonnen? Of moet je vaak pakketjes sturen, van bijvoorbeeld kleding, schoenen of andere producten die je via een online platform verkocht hebt? Wanneer dit allemaal goed verloopt, heb je natuurlijk wel alle spullen nodig die daarbij komen kijken. Het gaat niet alleen om het product wat je namelijk verkoopt, maar ook om de logistiek! Dozen, verpakkingsmateriaal, stickers, etc. In deze blog wil ik je dan ook graag meer vertellen over de benodigdheden. Lees je mee? 

 

Logistiekconcurrent.nl

Bij het verzenden van pakketjes heb je natuurlijk dozen nodig. Dit kunnen grote verhuisdozen zijn, kleine verzenddozen of voor jouw eventuele opslag palletdozen. Kartonnen dozen zijn in ieder geval erg handig om te hebben. Nu denk je misschien: maar, waar haal ik dit vandaan? Wanneer je op de link in de vorige zin klikt, kom je terecht op de pagina van Logistiekconcurrent.nl. Zij hebben een volledig assortiment aan producten die nodig zijn in de logistiek! Zo kom je zeker niets te kort. 

Stapelen maar! 

Misschien ben je dus een eigen bedrijf gestart en verkoop je grote producten. Denk aan plantenpotten, meubels of iets anders. Voor de verzending hiervan zijn pallets toch wel erg handig! Op deze manier kan het eenvoudig worden vervoerd en kun je het allemaal goed inpakken. Naast houten pallets kun je ook kiezen voor kunststof pallets. Een groot voordeel is dat plastic geen vocht opneemt en dus ook niet gaat rotten. Bovendien heb je er veel langer plezier van, ideaal. Het is maar net wat jij fijner vindt! 

 

Zoveel meer 🙂 

Logistiekconcurrent heeft veel meer dan dat. Zo kun je denken aan producten voor op kantoor. Zo kun je hier inkt kopen voor jouw printer of een mobiele airco kopen voor in de zomer. Je kunt zelfs bij hen terecht wanneer het over over veiligheid gaat! Heb jij al een EHBO doos, of heb jij al een brandblusser in jouw pand? Niets is te gek! 

Ook kun je etiketten voor op jouw pakketten kopen. Deze kun je gebruiken voor het versturen of voor het sorteren. Alles is zo gemakkelijk terug te vinden! Maar heb je een logo of bijvoorbeeld een QR code die je op het etiket wil? Dan kun je ook een eigen labelprinter kopen. Waarom moeilijk als het makkelijk kan! 😉

 

Wil jij dus helemaal voorbereid zijn voor het openen van jouw nieuwe bedrijf of lijkt het je gewoon makkelijk om dingen goed op te bergen? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Logistiekconcurrent! Laat je verrassen door alle mogelijkheden. 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

​​De mooiste cadeaus voor haar

Cadeaus kopen… Ik weet niet hoe jij erover denkt, maar ik vind...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *