Office makeover part I: onze nieuwe bank

Inspiratie tijd: 3 minuten

Jullie hebben de afgelopen tijd veel bij ons voorbij zien komen. Er is namelijk een hoop gebeurd. Zo zijn we verhuisd naar een nieuw, groter kantoor. Hier hebben we de ruimte voor onze werkplekken, een eettafel voor tijdens de lunch én een toffe filmsetting. Voor deze filmsetting en het kantoor zelf zijn we op zoek gegaan naar nieuwe meubels en accessoires. De komende tijd zullen we dit dan ook met jullie gaan delen. In de eerste blog vertel ik je graag meer over onze nieuwe bank!

Tweezitsbank

We waren op zoek naar een neutrale tweezitsbank en kwamen deze tegen bij Huis & Thuis. Doordat de bank grijs is, is het geen probleem om een keer een andere kleur op de muur te doen. Grijs past eigenlijk overal wel bij. In onze filmsetting nemen we verschillende video’s op. Super leuk dat we nu ook echt een ‘woonkamer-gevoel’ hebben! Tijd om onze nieuwe bank aan jullie te showen!

Jep, dit is ‘m: de ‘Dinami’ van Huis & Thuis. Een heerlijke bank om te relaxen, maar dus ook perfect voor in onze filmsetting. De bank heeft een strakke vormgeving en je kunt er goed mee combineren met diverse kleuren, leuke kussens en een plaid bijvoorbeeld.

Waar moet je op letten bij het kopen van een bank?

Ga je binnenkort een bank kopen? Ik begrijp maar al te goed dat dit niet altijd even gemakkelijk is. Wij vonden het ook aardig lastig. Kijk in ieder geval eerst goed naar de beschikbare ruimte. Dan weet je al snel wat voor een bank je kwijt kunt. Voor ons is een tweezitsbank perfect. Je kunt er met een aantal mensen op zitten, maar het wordt niet té groot. Verder raad ik aan om te kijken naar de kleur en het materiaal. Dit is namelijk bepalend voor de uitstraling!

Hieronder nog een handige checklist:

  • Hoe ziet jouw woonkamer (of plek waar de bank komt) eruit? (Bepalend voor de grootte en de vorm van de bank!)
  • Welke uitstraling wil jij creëren? Kies voor het juiste materiaal.
  • Op welke kleur ben jij nog lang niet uitgekeken?
  • Vergelijk verschillende banken!

Ps. Hoe leuk staat ons ‘Furnlovers kussen’ op deze bank? We love it.

We zijn ontzettend blij met onze bank. Wat vinden jullie ervan? Op de foto’s heb je stiekem al wat andere dingen van ons kantoor gezien, maar de komende tijd zullen we nog meer blogs over onze office makeover met jullie delen. Tot snel! Liefs. XOXO!

Dit product is gesponsord door Huis & Thuis. De blog bevat onze persoonlijke, eerlijke mening. 

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Waarom terracotta de ideale trend is

Dé kleur van dit moment en ik houd ervan: terracotta. Je weet...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *