Jouw place to be

Inspiratie tijd: 3 minuten

Ben jij een trotse Utrechter? Of misschien een hoogmoedige Eindhovenaar? Wanneer je trots bent op jouw stad, wil je dat vaak wel laten zien. Dit kun je op verschillende manieren doen. Je kunt de voetbalclub supporten of simpelweg een trui aan hebben met jouw stad. Misschien ben je ergens op vakantie geweest en heb je de tijd van je leven gehad? Je hebt daar herinneringen gemaakt om nooit te vergeten. Toch wil je wel graag een aandenken. In deze blog vertel ik je graag meer over het perfecte aandenken! 

Skylines

Een skyline is het perfecte aandenken. Een skyline weergeeft namelijk alle hoogtepunten van de stad. Het leuke aan skylines is dat ze in alle soorten en maten te verkrijgen zijn. Zoals ik al zei op bijvoorbeeld t-shirts en truien. Maar ook voor in huis zijn skylines te verkrijgen. Bijvoorbeeld verwerkt als wanddecoratie, klokken, magneetjes en ga zo maar door! Nu denk je misschien: Waar haal ik dit dan allemaal? Ooit gehoord van Woodwidecities.com?  

Op kantoor

Ons kantoor is gevestigd in Arnhem. En daar zijn wij zeker ook trots op! Dit wilde wij dan ook graag laten zien. Toen wij op zoek waren naar de perfecte skyline als wanddecoratie, kwamen we uit op WoodWideCities. We hadden best een groot stuk muur leeg, en wilde dit dan ook zo goed mogelijk opvullen. WoodWideCities had precies de skyline die wij zochten! Wij zochten namelijk naar een eiken kleur, die zou matchen met de rest van het hout in ons kantoor. En ja hoor… die was er! 😉

Niet zomaar een houten skyline

Deze houten skylines zijn niet zomaar skylines. Er zit namelijk een extraatje bij! Je kunt namelijk kiezen voor een skyline met led strip. Je krijgt dan bij deze skylines ook een afstandsbediening. Je kunt het dus ook nog eens van kleur veranderen! Dit geeft net die extra sfeer die wij op kantoor wilden.

WoodWideCities

WoodWideCities heeft dus veel meer als alleen deze houten wanddecoratie. Zo hebben ze bijvoorbeeld ook kleine accessoires. Is jouw bureau vaak een rommeltje? Kijk dan eens naar de desk organizer. Hierop kun je je sleutels, telefoon, horloge, bril en ga zo maar door kwijt. Zo opgeruimd is jouw bureau nog nooit geweest! Of misschien heb je liever een leuke borrelplank om cadeau te doen, of natuurlijk zelf te houden! 

Op maat kan ook

Wanneer je zelf een leuk en uniek idee hebt wat je graag uitgewerkt wil hebben, kun je ook bij WoodWideCities terecht. Zij gaan graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Wil je misschien een silhouette van je kinderen, of de bestemming van jouw huwelijksreis? Je kan het niet gek genoeg bedenken! 

Heb jij al een skyline van jouw place to be? Neem snel een kijkje op de WoodWideCities site en vind je stad

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Het effect van kleur in je interieur

Mijn lievelingskleur is wit. Wit is clean en fris, maar als het...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *