Ikbenstil: computers op maat

Inspiratie tijd: 2 minuten

Een goede computer: het is noodzakelijk in jouw bedrijf. Je wil natuurlijk dat deze goed werkt en snel is. Niemand houdt van een langzame computer! Ikbenstil ontwerpt en produceert computers voor de overheid en van MKB tot kleinbedrijven en particulieren. Wil je meer weten over de computers van Ikbenstil? Lees dan snel verder!

 

Over Ikbenstil Computers

Ikbenstil maakt computers voor professionals. Zij weten precies welke hardware bij jouw software past! Computers van Ikbenstil onderscheiden zich door alle focus te leggen op de kwaliteit: ze gebruiken uitsluitend de beste onderdelen. De belangrijkste criteria zijn betrouwbaarheid, snelheid, geluid en perfecte afstemming. Deze aanpak zorgt voor een langere levensduur en de prestaties zijn hoger! Wow!

 

Verschillende pc’s

De stille pc van Ikbenstil is er in allerlei verschillende soorten en maten. Je vindt er configuraties voor office, gaming, trading, servers en linux computers. Ikbenstil maakt bij voorkeur maatwerk computers om een optimale machine voor gebruik te kunnen leveren. Er zijn verschillende workstations, zoals voor de photoshop of voor content creators. Ideaal dus! Helemaal op maat gemaakt voor jou. 

 

De industrial pc van Ikbenstil is een speciaal computersysteem voor de automatiseringstechniek en gebruik in systeembewaking. Voorbeelden hiervan zijn offshore, brandweer- en politievoertuigen. Ook op schepen wordt hier gebruik van gemaakt! Deze computer onderscheidt zich vooral door de onderdelen van hoge kwaliteit die gebruikt worden. De industrial computers zijn heel robuust én duurzaam. Ikbenstil passen de systemen aan naar jouw wensen en behoeftes!

 

Jouw thuiskantoor

Door de lockdowns is het thuiswerken bij veel mensen blijven hangen. De computers van Ikbenstil zijn hiervoor ook ideaal! Vooral als je een eigen bedrijf hebt en veel vanuit huis doet, kun je hier veel voordeel uit halen. Maar hoe richt je nu thuis een leuke en fijne werkplek in? 

 

Tip #1: Zorg voor voldoende licht in de kamer;

Tip #2: Koop een juist afgesteld bureau met een fijne bureaustoel;

Tip #3: Zorg voor een computer waar je fijn en snel op kunt werken;

Tip #4: Zet persoonlijke foto’s en/of quotes neer voor extra motivatie;

Tip #5: Zet plantjes neer voor de gezelligheid.

 

Dus, waar wacht je nog op? Ga aan de slag met jouw thuiskantoor! Werk je op kantoor? Dan kunnen deze tips natuurlijk ook van pas komen. Zorg voor een fijne werkplek!

Wat vind jij van de computers van Ikbenstil? Of ga jij snel een kijkje nemen op de website? Laat het weten in de reacties!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Een review van de Amfa4000

Een waterontharder: heb je daar al eens van gehoord? Wellicht heb je...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *