Hoe creëer ik een fijne werkplek voor thuis?

Inspiratie tijd: 3 minuten

Thuiswerken is de afgelopen twee jaar voor veel mensen vaste routine geworden. Het was dan misschien ook snel schakelen en erg wennen voor velen. Op je werk heb je een plek die is gemaakt om te werken en daarop is ingesteld, maar thuis is dit nog lang niet voor iedereen zo. Misschien zit jij wel aan je keukentafel te werken… Kan jij wel wat tips gebruiken voor een fijne werkplek? Lees dan vooral verder!

 

Comfortabel werken

Een normale werkdag duurt voor de meeste mensen zo’n 8 uur. Dat is een lange tijd om te zitten en daarom is het belangrijk dat je thuiswerkplek hierop is ingesteld. Op zo’n lange dag is het het beste om af te wisselen tussen zitten en staan als dat mogelijk is. Je kunt als je plek hebt voor een bureau bijvoorbeeld kiezen voor een in hoogte verstelbaar bureau. Of een verhoger voor je laptop. Zo kun je er zelf voor kiezen of je wil zitten of staan en dit ook met elkaar afwisselen. 

Om ergonomisch verantwoord te zitten, is een goede stoel belangrijk. Het beste is om een hiervoor bestemde bureaustoel te gebruiken. Zorg voor voldoende ondersteuning voor je rug en leuningen voor je armen. Wat nog beter is, is als je een stoel kiest die ook in hoogte verstelbaar is. Zo kun je de stoel precies op jouw lengte instellen. Optimaal comfort op jouw thuiswerkplek!

 

De juiste tools

Naast comfort zijn er ook andere dingen nodig voor het creëren van een fijne werkplek. Denk hierbij aan stroompunten voor de lader van je laptop of de stekker van je computer, fijne belichting en goed werkend internet. Bij T-Mobile kun je daarvoor een handig abonnement afsluiten waarbij je kan kiezen voor alleen internet. Ideaal, dit kan zowel voor een gewone internet aansluiting als glasvezel. Als jij de mogelijkheid hebt voor glasvezel is het helemaal fijn, want dan heb je de meest optimale snelheid en kwaliteit om thuis te kunnen werken! Daarnaast hoef je nergens zelf mee te klungelen, want er is hulp bij de installatie. Ben je bang dat het teveel gedoe wordt om over te stappen vanaf je huidige provider? Geen probleem. Er is ook overstapservice inbegrepen bij het pakket. 

Een fijne sfeer

Je weet nu alles over de juiste tools en wat het beste voor jouw lijf is. Daar mag ook wel een fijne sfeer aan worden toegevoegd! In deze blog lees je meer over het stylen van jouw thuiswerkplek en hoe je deze helemaal eigen kunt maken. Get inspired!

Ook kun je een fijne sfeer creëren door muziek te luisteren waarbij jij je goed kan concentreren, denk hierbij bijvoorbeeld aan lo-fi muziek. Dit wordt vaak aanbevolen als fijne muziek voor tijdens het studeren of werken. Dit is natuurlijk voor iedereen persoonlijk, misschien houdt jij juist wel meer van up-tempo muziek. Het is maar net wat voor jou het beste werkt! Meer tips lezen? Check dan eens deze blog

 

Ben jij er klaar voor op jouw thuiswerkplek in te richten en je werkdagen zo comfortabel mogelijk te maken? Succes ermee!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Bloggers gezocht!

Schrijf jij graag over de nieuwste woontrends, leuke events en alle verschillende...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *