Een spiegel voor op ons kantoor

Inspiratie tijd: 3 minuten

Voor ons kantoor misten we nog iets meer gezelligheid, dus moesten we denken aan een nieuwe spiegel! Maar waar let je op bij het aanschaffen van een spiegel? En wat staat mooi? Wij vertellen je in de blog er meer over. 

Waar let je op bij het uitkiezen van een spiegel? 

Als je een spiegel gaat kiezen is het belangrijk om op een aantal punten te letten. Allereerst moet een spiegel natuurlijk goed bij jouw stijl passen. Onze spiegel van Usi Maison is een mooi voorbeeld van een spiegel die past bij verschillende interieurstijlen. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een wat uitgesprokener design. Verder is het formaat belangrijk. Wij wilden echt een grote spiegel, zodat het een mooie eyecatcher is in ons kantoor. Wil je liever een kleiner formaat, omdat dit beter past bij de ruimte? Dat kan! Tip: meet het even goed op met een rolmaat, zodat je een duidelijk beeld hebt van hoe het op de muur eruit komt te zien. 

Usi Maison: voor de mooiste spiegels 

Bij Usi Maison kun je terecht voor de mooiste houten spiegels, in allerlei verschillende afmetingen. Wat ik zo fijn vind is dat ze een ruim assortiment hebben. Je hebt dus echt genoeg keuze! Met een houten spiegel zorg je ervoor dat jouw woning er gezellig en knus uitziet. Daarnaast maakt het de ruimte ook een stuk groter! Verder kun je bij Usi Maison voor nog meer terecht. Denk aan meubels, verlichting en leuke accessoires. Zeker een aanrader om even een kijkje te nemen. 

Onze spiegel 

De spiegel die wij hebben is de “Rousseau”. Een mooie houten spiegel met een geslepen facet. Het heeft een strakke lijst en de grijze kleur brengt warmte met zich mee. Wij hebben de spiegel voor de muur gezet, maar je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om de spiegel op te hangen. Zoals ik al zei wilden we een grote spiegel. We hebben gekozen voor het formaat 105 x 205 cm. Liever een ander formaat? De spiegel is te verkrijgen in zes maten. Genoeg keuze dus! 

Oké, check: het formaat en de uitstraling is belangrijk. Verder hebben wij goed gekeken naar hoe we het kunnen stylen met onze andere meubels. Het houten dressoir past er perfect bij! De kleur matcht goed en het is een mooie combinatie. Ook leuk: zet een plant bij een spiegel. Zo krijg je een leuke weerspiegeling in het glas! 

Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe aanwinst! Het maakt ons kantoor gelijk veel gezelliger. Wat vinden jullie? Wil je meer weten over de spiegels van Usi Maison? Ga dan vooral even naar de website! 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Lancering WOWN!

Hi allemaal! Gisteren was de lancering van het nieuwe merk WOWN! en...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *