De perfecte bureaustoel voor op kantoor

Inspiratie tijd: 3 minuten

Zitcomfort is erg belangrijk: niet alleen thuis, maar ook op kantoor. Een goede bureaustoel mag dus zeker niet ontbreken. Waar moet je eigenlijk op letten als je een nieuwe bureaustoel kiest? In deze blog vertellen we er meer over! Lees je mee? 

Gebruik van de bureaustoel

Het is belangrijk om goed te kijken naar hoe intensief je de bureaustoel gaat gebruiken. Zit je hier 8 uur per dag op? Of is het maar voor een paar uur, omdat je ook vaak de weg op moet voor werk? Dit speelt allemaal mee bij het kiezen van een nieuwe bureaustoel. Ook is het gebruiksgemak van de bureaustoel cruciaal. Voor een optimaal gebruik raad ik aan om te kiezen voor een bureaustoel op wieltjes. 

De uitstraling 

Kijk ook eens goed naar de uitstraling van jouw interieurstijl op kantoor. Is dit een zakelijke uitstraling of mag het ook wat informeler? Als je voor een zakelijke look wil gaan, dan is het mooi om bijvoorbeeld te kiezen voor een neutrale kleur. Zwart bijvoorbeeld. Liever een speelser geheel? Ga voor een opvallend kleurtje! 

Als we kijken naar de uitstraling, dan is het materiaalsoort een must. Een leren stoel staat bijvoorbeeld chique en een bureaustoel met stof is wat neutraler. 

Het juiste adres voor een bureaustoel 

Maar waar vind je nou een geschikte bureaustoel? Wij zijn eens gaan kijken en kwamen bij Domini Design terecht. Hier hebben ze echt prachtige design meubels voor zowel thuis als op kantoor. En dus ook design bureaustoelen. Toen we deze bureaustoel zagen waren we gelijk verliefd. Wauw! 

Deze bureaustoel is geïnspireerd op de Charles Eames bureaustoel en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wij hebben gekozen voor zwart, omdat je dit goed kunt combineren. De stoel heeft een chromen onderstel en dit past goed in het totale plaatje! 

Zoals je ziet kun je er alle kanten mee op. Heb je thuis een werkplek? Geen probleem! Deze bureaustoel van Domini Design past daar ook perfect. 😉 

Wat vind jij van deze bureaustoel? En waar let jij op bij het kiezen van een nieuwe bureaustoel? WIj zijn benieuwd! 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Een fijne babyfoon met camera die ook mooi in je interieur past?

Jep, ‘het moment’ is toch echt daar gekomen. Vlinder gaat naar haar...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *