De mooiste plantjes voor in je huis!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Planten in huis hebben meerdere voordelen. Denk bijvoorbeeld aan de gezonde lucht, het ziet er leuk uit én het staat sfeervol! Dus waarom zou je niet kiezen voor een aantal planten in huis? Planten maken je interieur ook wat frisser! Ik vertel je meer in de blog hierover! Lees je mee?

Ruim aanbod

We hebben je nog niet eerder verteld over Hellogreen, maar ik kan je vertellen dat we erg enthousiast hierover zijn! Zij hebben zoveel mooie planten en een ruim aanbod. Als je opzoek bent naar extra leven en gezelligheid in je huis, dan ben je hier wel aan het goede adres. Van groot tot klein en van normale planten tot aan diervriendelijke planten en waterplanten. Ze hebben echt van alles! Hoe fijn is dat? Voor ieder wat wils ;-).

Alle voordelen op een rijtje!

Iedere plant is uniek en zij hebben allemaal hun voordelen! Graag vertel ik je die:

  • Planten zorgen voor minder stress;
  • Zet planten in tegen een verstopte neus;
  • Planten zorgen voor zuurstof en frisse lucht in huis;
  • Planten voorkomen allergieën;
  • Planten verbeteren de akoestiek in huis;
  • Wil je een betere nachtrust? Zet planten in je kamer;
  • Goed voor je humeur;
  • Kans op hoofdpijn wordt verminderd;
  • Planten zorgen voor betere concentratie.

Zoals je leest zijn er super veel voordelen. Hoe meer planten je in huis hebt hoe meer fresh air in de ruimte!

Planten in een set

Zelf heb ik gekozen voor deze mooie planten set in huis en ik ben er super blij mee! Ze staan super in mijn interieur het leuke is, is dat de planten passen bij elk interieur! Dus daar hoef jij je geen zorgen over te maken. Je kan ook zelf kiezen of je bijvoorbeeld de planten in een set wilt laten staan of om ze gescheiden in huis te hebben. Het is wel belangrijk dat de planten in het licht komen te staan voor betere groei. Let ook op de verzorging van je planten. Geef het dagelijks/wekelijks genoeg water. Het ligt natuurlijk ook aan de plant die je in huis hebt! De ene plant heeft ook meer verzorging en aandacht nodig dan de ander. Bij deze plantjes is het belangrijk om een laagje lauw (kraan)water voor de wortels erin te doen. Ververs dit het liefste om de twee weken, zodat het lekker fris blijft! Zorg er wel voor dat de wortels goed onder water blijven staan en niet de stam.

More details!

Het ziet er superleuk uit, maar weet jij eigenlijk wat voor planten het zijn? Echte plantenliefhebbers hebben dit misschien al wel opgezocht, maar ik ga het je nu ook vertellen. Dit zijn namelijk de Syngonium, Clusia en de Monstera. Wellicht heb jij al zoiets in huis, maar op deze manier creëer je echt een unieke look. Het geeft direct een exotisch tintje in huis.

Op de website vindt je nog meer informatie over alle planten. Veel plezier van je nieuwe planten!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Unieke meubels op Hioshop.nl

Ik zie het de laatste tijd zo vaak voorbijkomen: toffe meubels en...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *